Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a férjemmel,van egy 10 hónapos kislányunk.Kemény éjszakákat élek meg a gyerekkel és persze nappal itthon is vár a házimunka,már kivagyok.A férjem semmit nem segít,2 nap meló,2 nap szabad így dolgozik.Ha megkérem rá hogy legalább egy héten 1szer ő legyen éjszaka a gyerekkel a pofámhoz vágja hogy én ezért kapom a GYED-et.Ő meg dolgozik és neki pihenni kell meg dolgozni,ennyi dolga van.Ráadásul ilyenkor megkapom a magamét hogy ha nem tetszik a dolog akkor takarodjak vissza a szüleimhez és váljunk el.Én szeretem de az energiáim végesek,ráadásul egy hét múlva komoly térdműtétem lesz
2014. márc. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 30-as, egy ilyen férfit nevezel te apának? Egy ilyenért kellene lenyelni a büszkeségemet? Hát nem! Én is érek annyit, mint ő! Ugyanannyi jogom van a boldog élethez meghunyászkodás, magaláztatás nélkül!
2014. márc. 22. 11:46
 32/60 A kérdező kommentje:
Ez egy hülyeség!!!!Én szeressen,becézgessem,simogassam,dícsérjem,szeretkezzek vele,főzzek,mossak,gyereket neveljek,háztartást vezessek,takarítsak,és törődjek bele hogy az a sorsom,amiért cserébe semmit nem kapok!!!!Se jó szót,se szeretetet,se simogatást,se törődést!Hát a lószart!!!!Ketten voltunk ott mikor gyereket csináltunk,ketten vállaltuk!Ha segítene nem lennék ilyen fáradt és talán még kedvesebb is lennék
2014. márc. 22. 11:54
 33/60 anonim ***** válasza:
13%

akkor legyel egyedulallo elvalt anyuka aki a gyereket majomszeretettel szereti es elet evegeig kesereg a sorsan.

mINDIG MAGADBOL KELL KIINDULNI A JO OTT KEZDODIK.

2014. márc. 22. 11:59
 34/60 anonim ***** válasza:
83%
Igen, pont az ilyen szolgalélekről beszéltem, mint a kedves utolsó.. Szép pár lennétek.
2014. márc. 22. 12:00
 35/60 anonim ***** válasza:
83%
Nem minden egyedülálló anyuka szereti majomszeretettel a gyerék és marad magában magányosan élete végéig. Sokan találnak új párt maguknak, akitől megkapják azt a törődést, ami minden embernek jár!
2014. márc. 22. 12:03
 36/60 A kérdező kommentje:
Inkább legyek egyedülálló anyuka akár boldogan akár boldogtalanul,mint egy életen át hagyjam hogy megalázzanak semmibe vegyenek,rabszolgának nézzenek
2014. márc. 22. 12:25
 37/60 anonim ***** válasza:
82%
Látom a szolgalelkűek ide játnak lepontozni! Szánalmas, ha valakinek ez a legnagyobb öröme az életben!
2014. márc. 22. 12:28
 38/60 anonim ***** válasza:
91%

33-ra Azt ugye tudod, hogy az elvált nők nem maradnak egyedül :P És másodjára már jól választanak, nem egy ilyen selejtet... Apja is lesz a gyereknek, aki szereti is és foglalkozik vele.

A fiatalon házasodott nő ismerőseim zöme 2. kapcsolatában él. Fiatalon olyan könnyen félreismeri az ember a másikat, meg hát mások az igények is akkor ugye... De simán találtak új párt 1-2-3 gyerekkel is. Az exférjek is találhatnak, bár sok az anyjánál köt ki, mert képtelen egyedül élni, és ellátni magát.

Kérdező, szerintem nagyon félreismerted a párod. Mondjuk 3 éve vagytok együtt, tehát másfél év után már jött is a gyerek. Sajnos ennyi idő alatt nem mindig lehet kiismerni a másikat, max azt tudod, hogy milyen vele a jóban, de hogy a rosszra, nehézségekre mit reagál, azt nem. Én gondolkodás nélkül elhagynám. gyerektartás alól nem bújhat ki egyébként, ha állami szervezetnél dolgozik (börtön) akkor tuti bejelentve, és simán tiltják a fizetéséből. Ne maradj vele, mert ez csak rosszabb lesz.

2014. márc. 22. 12:33
 39/60 anonim ***** válasza:
76%

Bíróságtól lehet kérni, hogy letiltással jöjjön a gyerektartás. Ha nem hajlandó fizetni, Btk-ba ütközik, azaz a munkáját is bukhatja. Nem hinném, hogy kockáztatna, viszont téged remekül tud zsarolni. Még mindig azt mondom, hogy mennék mellőle, mert házicseléd vagy nála, semmi egyéb. És én se lennék képes szeretgetni, szexelni vele, utálnám minden porcikáját, hogy folyamatosan megaláz.

Az a baj, hogy a munkájából adódóan azt hiszi, hogyha ráüvölt a másikra, akkor minden úgy történik, ahogy ő akarja. Csakhogy a börtön falain kívül nem így működik az élet.

2014. márc. 22. 13:11
 40/60 A kérdező kommentje:

Annyira fiatalok nem vagyunk,én 30 ő pedig 34!Sajnos hogy a korához képest nem tud gondolkozni!!!!Valószínű hogy itt hagyom rövidesen,és ha talál tőlem jobbat aki kinyalja a seggét akkor majd bemutatja.Mindenesetre a szüleim ma közölték hogy tárt karokkal várnak minket,segítenek mindenbe!

Csak az bánt hogy a kislányom apa nélkül nő fel.Én hamar elveszítettem apukámat,tudom milyen,soha nem akartam hogy az én lányom csonka családba nőjön fel.De ez van!

2014. márc. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!