Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diák szerelemért hagyjam itt a hazámat?
Figyelt kérdés
Debreceni Orvosin tanulok, I. éves koromban összejöttem az egyik csoporttársammal. Azóta vagyunk együtt, de nemsokára doktorrá avatnak bennünket és nem tudom utánna mi lesz. Közel 1 éve győzköd arról, hogy menjek vele a Dél-Afrikába, és költözzünk a szüleihez. Nem akarom itt hagyni a szüleimet, meg az ismerőseimet de a barátnőmet is nagyon szeretem, nagyon nehéz helyzetben vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?2013. jún. 7. 18:19
1/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy engem Dél-Afrikai lakásra bárki is rávehetne.
De te úgyis érzed, mit szeretnél igazán.
2/24 anonim válasza:
Semmiképpen nem költöznék Dél-Afrikába! Más kultúra, más szokások. A diákszerelem pedig elmúlik.
3/24 anonim válasza:
Én egyszerűen megoldanám. Nem mennék. Ha annyira szeret, akkor maradjon ő itt. Persze nem örökre, de az első évek itt teljenek. Ha nem teszi meg érted, akkor nem is szeret igazán. Én biztos nem mennék egy diákszerelem miatt Afrikába. (nyaralni már voltam ott, kizárt, hogy ott bírnék élni) :D
4/24 anonim válasza:
A párod Afrikai? Hát ha mással nem,ezzel számolnod.kellett volna mikor osszejottetek...ha nem.is nagyon,deegy beszelgetes erejéog,hogy "Mit gondolsz hol leszunk 5 év mulva?" Engem nemtudna.senki rávenni....parom ausztraliaba akar kimenni...mondtam neki h akkor egyedul megy....hat eve vagyunk egyutt,de elengedném.
5/24 anonim válasza:
Azert szerintem lekicsinylo diakszerelemnek hivni, mar elegge felnottek vagytok, es regota egyutt. Ennek ellenere, en biztosan nem mennek Del-Afrikaba, de ezt te erzed, neked kell eldontened. Valami komprumisszumot is talalhatnatok.
6/24 anonim válasza:
Ne diak szerelmezzetek már! Ha nem.irta volna hogy egy suliba jartak mást mondanátok? Diak szerelem.meg általanosban meg szakkozepben van..
7/24 anonim válasza:
A kérdés feltevése is sokat elárul:
"Egy diák szerelemért hagyjam itt a hazámat?"
Más lenne így:
"A szerelmem miatt elhagyom az országot, szerintetek nehéz lesz?"
A kérdésedből kiderül, hogy nem gondolod túl komolyan, te is tudod, hogy ez véges. Szereted igazán?
8/24 anonim válasza:
Én választanék egy harmadik országot ami mindkettőnknek jó.
Egyébként apai ágról én is afrikai vagyok. Az apám is ide jött tanulni de itt is maradtak. Nem sokszor jártam Afrikában, nem is beszélem nagyon a nyelvet de hiába vagyok félig oda való, akkor sem tetszik. Én biztos nem mennék oda lakni.
9/24 anonim válasza:
Ha tényleg szerelem lenne, nem így tetted volna fel a kérdést, és nem is ez lenne a kérdés. Nem azon gondolkodnál, hogy folytasd-e a kapcsolatot, hanem azon, hogy hogy tudnátok együtt maradni. Na, meg "diákszerelem"... Mellesleg a párod téged kényszerít döntési helyzetbe, pedig ennyi erővel ő is ugyanúgy maradhatna Magyarországon. Ha ő sem tenné meg, miért várja el tőled?
10/24 anonim válasza:
Nézd, én épp erre készülök, hogy elhagyjam magyarországot a szerelemért, csak én Angliába megyek. Nekem nem kérdés, hogy nekivágok, de dél afrikába 100%, hogy nem vinne magával senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!