Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy diák szerelemért hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diák szerelemért hagyjam itt a hazámat?

Figyelt kérdés
Debreceni Orvosin tanulok, I. éves koromban összejöttem az egyik csoporttársammal. Azóta vagyunk együtt, de nemsokára doktorrá avatnak bennünket és nem tudom utánna mi lesz. Közel 1 éve győzköd arról, hogy menjek vele a Dél-Afrikába, és költözzünk a szüleihez. Nem akarom itt hagyni a szüleimet, meg az ismerőseimet de a barátnőmet is nagyon szeretem, nagyon nehéz helyzetben vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. jún. 7. 18:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nézd én Mexikoban élek, négy év alatt csak egyszer sikerült hazamenni. Mondjuk mi nem vagyunk gazdagok. Nekem is bejön Mexikó ezért vagyok itt, de arra készülj fel, hogy lesznek kultúrális különbségekből viták. Főleg, ha összeházasodtok és gyerekek lesznek. Én skypen tartom a kapcsolatot a családommal. Ha igazán szeretitek egymást, és az Ő családja teljes mértékben befogad téged, ki fogod bírni a távolságot.
2013. jún. 7. 19:29
 22/24 anonim ***** válasza:
11%

"tehát nem magyarországot sajnálom itt hagyni (mivel semmit nem adott nekem ez az ország, 1 ponton mult hogy nem vettek fel államilag támogatott képzésre az orvosira, így 7 éven fizettem félévente a 800.000ft-ot ami a végére már 950.000ft lett) hanem a szüleimet, az ismerőseimet, a rokonaimat. "

Én pedig azt javasolnám, hogy menjél. Akárhova. Megvetted a diplomádat ( pontosabban, a tehetős szüleid vették meg neked, akik vajon hol szerezték a vagyonukat, ha nem idehaza?) A hazádat nem szereted, mert nem adott neked ingyen diplomát. De te, orvos létedre tudod, hogy ha egy mm-rel arrébb vágsz, mint kellene, akkor a beteg elpatkol. És valahol meg kell húzni a határt. Te alulmúltad... Ennyi. Attól azért még lehetsz jó orvos....

2013. jún. 7. 23:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Elozo te bolond vagy megvette a diplomat??

A zh es a tentamat nem lehet megvenni es a korhazi gyakorlatokat sem.

Max a tandij draga neki de esz akkor is kell

Kerdezo

Ha szeretsz valakit a biblia szerint elhagyod csaladod es ketten egy lesztek.

Szerintem menj vele egy ev jegyes probaidore del afrika szep orszag szeretni fogod es mint orvos barhol dolgozhatsz.

2013. jún. 8. 19:28
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szereted, miért ne?

Ha nem szereted annyira akkor, gyere haza!

Ha orvos leszel és jól praktizálsz, olyan pénzeket fogsz keresni, hogy egy évben 4 szer is haza tudsz jönni, meglátogatni akárkit.

Azt is lehet hogy kint élsz egy pár évet majd hazajössz....

Itt a lényeg az, hogy mennyire szereted?

2013. jún. 10. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!