Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy diák szerelemért hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diák szerelemért hagyjam itt a hazámat?

Figyelt kérdés
Debreceni Orvosin tanulok, I. éves koromban összejöttem az egyik csoporttársammal. Azóta vagyunk együtt, de nemsokára doktorrá avatnak bennünket és nem tudom utánna mi lesz. Közel 1 éve győzköd arról, hogy menjek vele a Dél-Afrikába, és költözzünk a szüleihez. Nem akarom itt hagyni a szüleimet, meg az ismerőseimet de a barátnőmet is nagyon szeretem, nagyon nehéz helyzetben vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. jún. 7. 18:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem igy akartam megfogalmazni a kérdést, tehát nem magyarországot sajnálom itt hagyni (mivel semmit nem adott nekem ez az ország, 1 ponton mult hogy nem vettek fel államilag támogatott képzésre az orvosira, így 7 éven fizettem félévente a 800.000ft-ot ami a végére már 950.000ft lett) hanem a szüleimet, az ismerőseimet, a rokonaimat. Messze van és nem tudok egy pár óra alatt hazajönni, ha valami történne itthol. Barátnőmet nagyon szeretem, máskülönben ez nem lenne kérdés meg nem lennénk együtt már majdnem 6,5 éve.
2013. jún. 7. 18:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze menjél, miért is ne? De azt kösd ki, hogy ne a szüleivel éljetek együtt. Micsoda dolog az már, nem gyerekek vagytok.

Aztán úgyis elválik majd, hogy továbbra is ott akarsz-e élni vele, vagy hazaűz a honvágy.

2013. jún. 7. 18:52
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
Ez esetben talán tényleg egy harmadik ország lenne a megoldás, ami a két ország között helyezkedik el félúton. Bár ez meg anyagilag biztos megterhelőbb. De ha félévente majdnem egymilliót ki tudtál fizetni, akkor nem hiszem, hogy ez gondot jelent.
2013. jún. 7. 18:54
 14/24 anonim ***** válasza:

Ne menj,mert:

1.Bármilyen betegséget elkaphatsz,mert mindre úgysincs oltás,

2.Ha ott szakít veled,akkor mi van ha elfogy a pénz és nem tudsz visszajönni?

3.Mi van,ha ott nem találsz munkát? (már pedig valószínűleg nem fogsz)

2013. jún. 7. 18:56
 15/24 anonim ***** válasza:

Biztos azért nem maradna a szerelme, mert nem tudna elhelyezkedni, hogy alig beszél magyarul.

Angolul meg nyilván tud a kérdező.

2013. jún. 7. 19:01
 16/24 A kérdező kommentje:
nem a pénzel van gond, barátnőm szülei is egy hatalmas farmon élnek Johannesbourgtol nem messze, akkora a ház hogy napokig nem találkozik az ember a másikkal ha nem akar. Az az igazság hogy én vágyok oda mert voltam náluk többszöris, meg nekem bejön Afrika, csak soha nem voltam anyáméktól "ugymond huzamosabb ideig" távol
2013. jún. 7. 19:02
 17/24 anonim ***** válasza:
A szerelmi / csaladi vonatkozasrol mar elegen mondtak velemenyt; en ezenfelul azt tanacsolom, hogy gondolkozz el azon, tudnal-e Del-Afrikaban elni, megfelel neked az adott hely? Egyaltalan nem mindegy, hova mentek! Peldaul Fokvaros (Cape Town) meg altalaban a parti varosok gyonyoru es biztonsagos helyek, Johannesburg viszont egy borzalmas getto...
2013. jún. 7. 19:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Szereted? Megbízol benne? Vele akarsz élni?

Ha igen, akkor irány, hátra se nézz! Vissza bármikor jöhetsz, férfi vagy, nem fognak erővel ott tartani.

Az a gáz szerintem, hogy magad se tudod, hogy mit akarsz. teli vagy elvárásokkal és dühvel az országod iránt, ambivalenciával a lány és magad iránt.

Én átgondonám az egészet ésszel, aztán elmennék egy "próbarepülésre", mondjuk egy hétre, megismerni a szüéeit, a környezetét stb. Legalább próbáld meg.

2013. jún. 7. 19:04
 19/24 A kérdező kommentje:
fentebb irtátok hogy valószinüleg a nyelv, igen mivel abszolut nem tud magyarul, talán pár szót viszont én beszélem az angolt gyerek korom óta- igy nekem nem okoz gondot. Munkám lenne mert "apósom" befolyásos ember a térségben ahol élnek, de ugy igazán abban gondolkodtunk hogy egy magán kórházat nyitnánk amire ott elég nagy szükség van
2013. jún. 7. 19:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágj bele ;-) ! mi veszitenivalód lehet ? ma már van skype ,stb ... Aztán majd a szüleid is meglátogathatnak téged alkalomadtán .Nem mindennapi dolog lehet ott élni ,én büszke lennék rá :-) ! Szeretitek egymást ,nem ? Akkor meg ,mi a kérdés ? Lehet megbánnád,ha nemet mondanál ,sosem tudnád meg mi lehetett volna ... Visszaút mindig van ;-) ! Sok sikert !
2013. jún. 7. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!