Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tudom megbocsájtani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megbocsájtani hogy nem bízik bennem és ilyet kér tőlem! El hagyjam?

Figyelt kérdés

22éves nő vagyok,7 éve vagyok a párommal kisebb nagyobb veszekedések mellett is együtt vagyunk de betelt a pohár.

Kismama lettem úgy döntöttük megtartjuk a pici elmúlt egy éves, és a családjában mindenki meg van áldva hogy 2 barna szemű párnak miért pont kék szemű lett a gyermeke!

Addig meddig szórakoztak hogy a párom azt mondta hogy legyen egy dns teszt!

Én nem akarom, nem azért mert félni valóm van, de ha ennyire nem bízik bennem akkor magasról teszek rá, és képes vagyok akár a kapcsolatnak is véget vetni, engem és a lányunkat ne tegye ki ilyennek, és ne alázzon meg a családja előtt!

A páromnak több fiú testvére van és azoknak is van gyereke de senkit nem kérdőjeleztek még meg apai vonásaikban.

Azt gondolják hogy megcsaltam, mivel régóta külföldön dolgozik és hogy én egy könnyűvérű nő vagyok!

Nem fogom hagyni hogy megalázzanak, és semmibe vegyenek!

Ha kell képes vagyok szakítani is minden kapcsolatot de még arra is képes volnék hogy ne engedjem a gyereket a közelükbe, csak sajnos vele nem szeretnék kiszúrni hogy ne ismerje az apját! Mert én biztosra tudom hogy ki az apa, sőt nem kell válogatnom közöttük mert soha nem csaltam meg!

Mivel fel vagyok háborodva még biztosabbak benne hogy azért mert megcsaltam.

Ha megengedem, és kiderül hogy igen tényleg ő az apa akkor tuti elhagyom!

2013. nov. 9. 13:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%
Csináltasd meg a tesztet. Aztán rúgd ki a francba őket. Illetve ha szereted a férjed még, akkor vele maradhatsz, de csak akkor ha leredukálja a szüleivel, testvéreivel a kapcsolatot az évi max. 1-2 találkozásra (nélküled).
2013. nov. 9. 13:15
 2/36 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, ha igazat mondasz, sok veszíteni valód nincs, csináltasd meg a tesztet, hogy boldog legyen a família, aztán mire megérkezik az eredmény csomagold össze a cuccaidat, majd dugd az orra alá a papírt és hagyd el!

Ha csak a család idegesítene, akkor elvárnám, hogy a párom mellém álljon, avagy én hoznám fel, hogy csináljunk egy tesztet, hogy lehiggadjanak a kedélyek.

Ha nem állna ki mellettem, sőt... Ő kérné, hogy csináljuk meg a tesztet, mert nem bízik bennem, akkor nem hiszem, hogy lenne még miről beszélnünk.

Én lehet nem így kezeltem volna a kialakuló helyzetet, de a ti esetetekben akárhogy is döntesz, a tesztet mindenképpen csináltasd meg. Annál is inkább, mert inkább így derüljön ki, mint hogy ő kérvényezi majd a bíróságon a gyermekelhelyezés ügyében a DNS tesztet. Szerintem az sokkal megalázóbb lenne.

A gyerek még pici, semmire sem fog emlékezni az egészből... Ha lehet ne úgy nőjön fel, hogy a párod családja nem kezeli "sajátjukként".

2013. nov. 9. 13:17
 3/36 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél nekik egy biosz könyvet!
2013. nov. 9. 13:22
 4/36 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazt akartam írni, mint a 3. válaszoló. Küldd vissza őket biológia órára. Két barna szemű embernek lehet kék szemű gyermeke, mivel a barna dominánsan, a kék recesszíven öröklődik.
2013. nov. 9. 13:26
 5/36 anonim ***** válasza:
84%

4. válaszoló vagyok. Azért ez a mondatod furi:

"Ha megengedem, és kiderül hogy igen tényleg ő az apa akkor tuti elhagyom!"

Most tudod, hogy ő az apa, vagy nem?

2013. nov. 9. 13:27
 6/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem úgy értette, hogy a rokonság számára biztos lesz, hogy a párja az apa.
2013. nov. 9. 13:29
 7/36 anonim ***** válasza:
61%

Sosem értettem, miért kell a DNS- teszt miatt önérzeteskedni. Ha úgyis tudod, hogy ő az apa, akkor mi a francért nem lehet megcsináltatni? Ha nem mész bele, azzal kb. azt mondod, hogy lehet, hogy mégsem tudod, ki az apja a gyerekednek.

Persze, gáz, hogy nem bízik benned, de attól nem fog, hogy nem egyezel bele a tesztbe. Csináltassátok meg, aztán röhögj a család képébe, és közöld velük, hogy idióták.

2013. nov. 9. 13:30
 8/36 anonim ***** válasza:
86%
Mivel a gyermek a nevén van, igy semmiféle engedély nem kell tőled, akkor csináltatja meg amikor akarja. Akkor szólhatnál bele a dologba, és tagadhatnád meg a vizsgálatot, ha nem lenne a pici a nevén.Akkor jogilag simán megtagadhatnád. De így nem.
2013. nov. 9. 13:30
 9/36 anonim ***** válasza:
77%

Menj bele, dörgöld a család orra alá az eredményt, majd szépen lépj ki az életükből.

Én is így viselkednék.. Nem érdekelne, hogy a családja mit gondol, de ha a párom sem hinne nekem, akkor nincs miről beszélni.

2013. nov. 9. 13:33
 10/36 anonim ***** válasza:
87%
Volt egy eset, mikor fehér párnak , feketékre utaltak gyermekük vonásai. Dns tesz bebizonyította hogynem történt félrelépés. Volt egy feketebőrü az ős szülők között. Amiről nemtudtak. Dns teszt bebizonyítja hogy nem volt megcsalás, akkor ismehet a fenébe a férj.
2013. nov. 9. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!