Ha a párom elcseszi az életét felnőtt létére, befolyásoljam, beszéljek vele, vagy hagyjam?
nem az a dolgod hogy kioktasd. legyél mellette de legyen egy határ. etesd de ne legyél adóstársa. lakhat nálad de nem lehet közös tulajdon.
házasságot ne köss vele mert akkor a felvett hitelét te nyögheted
Nekem már nem lenne a " párom".
Amugy megkérdezhetem hogy miért vagy még együtt egy ilyen emberrel? Mi a jo egy ilyen kapcsolatban? Hogy kiszámíthatatlan (inkább megbízhatatlannak nevezném) ?
Gondolkodtál már a jövőn? Majd egyszercsak terhes maradsz de ő meg lelép. Ha meg nem lép le akkor meg igazán jó példát fog mutatni a gyereknek :/
anyagilag meg van húzva a határ kb a nullánál. max kajára adunk egymásnak pénzt, tehát vagy én vásárolok be, vagy ő.szóval magával nem tud rántani.
a kapcsolat amúgy jó lenne, csak ő nem "normális" valahol, vagy inkább valami gyerekszinten van, hogy belevág mindenbe, amibe nem kellene, amire később sem jön rá, hogy nem kellett volna.
tehát tekintve, hogy nem is néz ki működőképesnek a kapcsolat, egyszerűen hagyjam , illetve nyugodtan hagyhatom, maradjon sötétségben?
#5 de ez pont nem olyan dolog.
hanem olyan nagyon egyértelmű
mi a segítség? ha nem hagyod hogy megélje azt ami előtte van?
mondom, arra vigyázz hogy ne te szüld meg azt a gyereket akinek a tönkretevését is meg kell élnie s szülőként később rá kell döbbennie mit tett... (ill. nem én mondtam hanem egy másik válaszoló csak másképp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!