Normális ez? Úgy érzem már felnőtt vagyok!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.2 évig sokáig jártam bulini,ittamis,hánytam is párszor,cigiztem is,sokat táncoltam,viszont 1éve van barátom,ő volt nekem az első minden téren.De amióta vele vagyok nem szeretek bulizni,inni,cigizni,inkább vele vagyok,elmegyünk vacsizni,filmezünk,nagyon jól elmulatjuk az időt.:) és én már arra vágyok,hogy legyen picibabám,szerető férjem,vezessem a háztartást,dolgozzak stb. és ezvégett totál hülyének néznek,beszólnak,hogy nem élek,nem élvezem a fiatalságom..de én úgy érzem,hogy éltem eleget,mármint buli téren,havi 2x elmegyünk,de ott is azt látom,ahogy a mai fiatalság viselkedik..szégyen!2013. aug. 22. 23:39
1/18 A kérdező kommentje:
Városban élek,viszont falun nőttem fel a nagyszüleimnél.2 évvel ezelőtt totál eltávolodtam falutól,de már nagyon vágyok vissza a nyugalomra.
2013. aug. 22. 23:41
2/18 anonim válasza:
Na ne...
Dehogy vagy felnőtt! Gyerek vagy még, majd pár év múlva megtudod milyen felnőttnek lenni.
3/18 anonim válasza:
Bulikkal én is úgy voltam, hogy volt egy idő amikor fiatalnak gondoltam magam hozzá, utána meg már öregnek.
Az meg, hogy babáznál 17 évesen kb minden második nőnek van ebben a korban egy ilyen bekattanása majd elmúlik, és időben visszajön.
4/18 anonim válasza:
nem vagy ettől felnőtt, csak megváltozott a felfogásod, mást tartasz most fontosnak, más az, amitől jól érzed magad, ennyi :D
5/18 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam.Nem felnőtt,csak érettebb. :D
2013. aug. 22. 23:48
6/18 anonim válasza:
Alig ráztad le a tojáshéjat a seggedről, de máris elfelejtetted, honnan jöttél. Végzetes hiba. Ne ítélkezz mások felett, mert te ugyanolyan voltál.
Picibabád pedig lehet, csak egyedül kell nevelned a szülők nyakán. Szerintem még várj ezzel úgy 10 évet.
8/18 A kérdező kommentje:
szerintem másképp gondolkozom,mint a mai korombeli emberek!
2013. aug. 22. 23:52
9/18 anonim válasza:
Nemrég még te is ugyanolyan voltál, mint azok, akiktől annyira elkülöníted magad.
10/18 anonim válasza:
Mindenki azt hiszi felnőttebb a kortársainál.
Néz meg pár tini kérdést 10-ből 8-nál tuti ott lesz a kérdésben, hogy ő érettebb a kortársainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!