Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? Úgy érzem már...

Normális ez? Úgy érzem már felnőtt vagyok!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.2 évig sokáig jártam bulini,ittamis,hánytam is párszor,cigiztem is,sokat táncoltam,viszont 1éve van barátom,ő volt nekem az első minden téren.De amióta vele vagyok nem szeretek bulizni,inni,cigizni,inkább vele vagyok,elmegyünk vacsizni,filmezünk,nagyon jól elmulatjuk az időt.:) és én már arra vágyok,hogy legyen picibabám,szerető férjem,vezessem a háztartást,dolgozzak stb. és ezvégett totál hülyének néznek,beszólnak,hogy nem élek,nem élvezem a fiatalságom..de én úgy érzem,hogy éltem eleget,mármint buli téren,havi 2x elmegyünk,de ott is azt látom,ahogy a mai fiatalság viselkedik..szégyen!
2013. aug. 22. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

A nők korábban érnek mint a férfiak.

Hány éves a párod?

2013. aug. 22. 23:57
 12/18 A kérdező kommentje:
de én nem szexeltem diszkóban,parkólóban,mint ahogy teszik.. párom 18:)
2013. aug. 23. 00:00
 13/18 A kérdező kommentje:
ő is pont így van a dolgokkal,ahogy én.
2013. aug. 23. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
de nem attól leszel érett, hogy nem szexelsz extrém helyeken :D
2013. aug. 23. 00:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én megcsináltam sok ronda dolgot fiatal koromban, és még ma is csodálkozom, hogy mindent megúsztam. Ma mégis van gyerekem, családom, felelősségteljes életem.

Nem ítélhetsz meg senkit a fiatalkori tettei miatt, mert tudományosan bizonyított tény, hogy abban a korban az ember szándékosan vállal értelmetlennek tűnő kockázatokat. Ez mind a szocializáció része. A többség ezt kinövi.

Amiről írsz, az is ennek a része. Olyan érzéseid vannak, amik egy megfontolt felnőttnek sosem lennének. Egy felnőtt előbb jó állást akar szerezni, függetlenedni akar, lakásra vágyik, csak utána gondolkodik el a családalapításon.

2013. aug. 23. 00:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól leszel felnőtt, hogy olyan vágyaid vannak, mint az általános iskola alsó tagozatában a kislányoknak.

Sőt attól se vagy felnőtt, hogy meguntad a másnaposan hányást.

A "mai fiatalságot" emlegetni meg vicces részedről :) Pár év múlva, ha visszaolvasod ezt a kérdést, valószínűleg jót fogsz rajta mosolyogni te magad is.

2013. aug. 23. 07:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A ember folyamatosan változik... Mindenki így érzi, ahogy te.

Viszont utóbb...

Már előre félek mit fogok gondolni a mai önmagamról.

Mennyire gondolom naívan az életet stb..mert biztos, pedig már 26 vagyok, az esküvőnket szervezem...

23 évesen már nem laktam otthon önálló életem volt, de így visszagondolva mennyire gyerek voltam atya ég...

Az élet amúgy majd még csak most jön, ha továbbtanulsz!!!!!

Az egyetemi évekhez semmi sem hasonlítható..és ez nem feltétlenül a szétcsapós bulikra érendő, hanem úgy összességében...

2013. aug. 23. 07:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreztem 17 évesen (bár nekem kimaradt a piálós korszak). Most, 31 évesen meg ugyanúgy érzek, mint 17 évesen, pedig a 3. gyerekemet várom, annyi különbséggel, hogy minden, "felnőttséggel járó" dolgot teljes felelősséggel elvégzek, de lelkiekben örök gyerek maradok.
2013. aug. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!