Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tudom megbocsájtani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megbocsájtani hogy nem bízik bennem és ilyet kér tőlem! El hagyjam?

Figyelt kérdés

22éves nő vagyok,7 éve vagyok a párommal kisebb nagyobb veszekedések mellett is együtt vagyunk de betelt a pohár.

Kismama lettem úgy döntöttük megtartjuk a pici elmúlt egy éves, és a családjában mindenki meg van áldva hogy 2 barna szemű párnak miért pont kék szemű lett a gyermeke!

Addig meddig szórakoztak hogy a párom azt mondta hogy legyen egy dns teszt!

Én nem akarom, nem azért mert félni valóm van, de ha ennyire nem bízik bennem akkor magasról teszek rá, és képes vagyok akár a kapcsolatnak is véget vetni, engem és a lányunkat ne tegye ki ilyennek, és ne alázzon meg a családja előtt!

A páromnak több fiú testvére van és azoknak is van gyereke de senkit nem kérdőjeleztek még meg apai vonásaikban.

Azt gondolják hogy megcsaltam, mivel régóta külföldön dolgozik és hogy én egy könnyűvérű nő vagyok!

Nem fogom hagyni hogy megalázzanak, és semmibe vegyenek!

Ha kell képes vagyok szakítani is minden kapcsolatot de még arra is képes volnék hogy ne engedjem a gyereket a közelükbe, csak sajnos vele nem szeretnék kiszúrni hogy ne ismerje az apját! Mert én biztosra tudom hogy ki az apa, sőt nem kell válogatnom közöttük mert soha nem csaltam meg!

Mivel fel vagyok háborodva még biztosabbak benne hogy azért mert megcsaltam.

Ha megengedem, és kiderül hogy igen tényleg ő az apa akkor tuti elhagyom!

2013. nov. 9. 13:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem a logikádat: most nem elég ok a szakításra, de ha 2 hét múlva is akarja akkor az elég ok lesz? Vagy csak anyagilag függsz tőle, ezért aztán tök mindegy mi van, úgyis maradsz vele?
2013. nov. 9. 16:14
 22/36 anonim ***** válasza:

Nem ok a szakításra?

Nem bízik a hűségedben?

Mi lesz késöbb?

2013. nov. 9. 16:22
 23/36 anonim ***** válasza:
71%

Látod #23, az ilyen hisztik miatt kell ezt az anyucika háta mögött intézni, és pont ezért van ilyen szolgáltatás és egységcsomag egy ideje már - szerencsére.

Mert a nők a jelek szerint képtelenek emelt fejjel, egyenes gerinccel tudomásul venni az egyenjogúságot, azt, hogy a terhesség sorsáról való döntés végső soron mindig az ő joguk, kontra meg az apák joga, hogy meggyőződjenek a gyermekük származásáról, ha akarnak. Ennyi.

Ha az ember nem bízik meg 100%-ban a nőben, akkor megcsinálja a háta mögött, Ha megbeszéli vele, az pont annak a jele, hogy alapvetően megbízik benne, nem akarja kikerülni - amit pedig simán megtehetne...

2013. nov. 9. 16:30
 24/36 anonim ***** válasza:
62%
Tudok olyat hogy apuka nem tud róla, de más gyermekét nevelgeti. Sajnos ilyen téren a statisztikák is rosszak. Ha az övé akkor nincs félni valód! Ha emiatt kidobod akkor meg van, mert nagyon nehéz ám egyedül egy gyerekkel, és csak a büszkeséged miatt ne szakadjon már szét egy család. És ahol az egyik családtag vidéken dolgozik, főként külföldön, akkor bizony sok esetben csúszik be egy biológiai szükségletre egy harmadik. Ez érvényes férfiakra és nőkre is.
2013. nov. 9. 16:52
 25/36 anonim ***** válasza:

#25, pontosan... és az még hagyján, hogy az anyagiak így meg úgy... a gyerek sem fogja tolerálni később, ha hírét veszi, hogy anyuci túltengő önérzeteskedése miatt maradt apa nélkül... annál is inkább, mert ma már olcsó és könnyen hozzáférhető, tehát egyre elterjedtebb a DNS-teszt, várhatóan 10-15 év múlva - mire a gyerek erről önálló véleményt alkot - már tök természetes része lesz a mindennapjainknak. Nincs ebben semmi poén...

Másfelől az meg már ma is igaz, hogy egy férfi sokkal előbb elfogadja és vállalja a tudottan mástól származó gyereket, mint a csalással a nyakába rakott kakukkfióka-típusút, az emberek szeretik az igazságot, és azt, ha nem nézik őket baleknak, megvan a döntési joguk.

2013. nov. 9. 17:02
 26/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi olvastátok a kérdező időközben kommnetjét, de írta, hogy nem szeretné e-miatt elhagyni a párját.
2013. nov. 9. 17:17
 27/36 anonim ***** válasza:
43%
Számomra ez olyan, mintha azt mondanám a férjemnek, hogy "Szívem, én teljesen megbízom benned, de mostantól itt van ez a kétméteres, 150 kilós Géza, ő mindenhova követni fog, és ha megcsalsz, leüt. De mivel soha nem csalnál meg, tekintsd a Gézát levegőnek."
2013. nov. 9. 17:29
 28/36 anonim ***** válasza:

#27, olvastam, le is akadtam tőle, mint a biciklilánc...

"Persze később el végeztetem, de azt szeretném elérni ha a párom nem az anyuka pici fia lenne, és az lenne amit én mondok, és nem az anyjáék!"

Szóval tisztelettel tudatom a Kérdezővel, és a hölgyekkel általában, hogy a férfi, az egy önálló ember, saját akarattal, érzésekkel, gondolatokkal, és nem a feleség és az anyós kötélhúzásához a kötél... ezt kéretik figyelembe venni...

2013. nov. 9. 17:36
 29/36 anonim ***** válasza:

Nézd #28, lehet, hogy számodra ez ilyen, de tudod a férfit meg belekényszeríti ebbe a helyzetbe a saját esetleges gyanakvásán kívül két dolog...

Az egyik a nők egy részének a hozzáállása a témához, amit ugye láthatsz a #21-ben linkelt kérdésre adott kommentekben.

A másik a jelenlegi magyar jogrend, ami szerint a tartás nem visszakövetelhető, tehát, ha egy férfi mondjuk 10 vagy 15 év után szembesül vele, hogy nem tőle van mégse az a gyerek, akkor csak a jövőre nézve tud lépni, a múltbéli tőle kicsalt nem vagyoni és vagyoni tekintetében vesztes marad, és kész. Amíg neked, ha a férjed megcsal, ebből nem lesz soha milliós károd, a kár ami ér, max erkölcsi marad, senki sem fog kötelezni a szerető eltartására, nevelésére, senki sem fogja elvárni tőled, hogy szeresd a szeretőt, stb...

2013. nov. 9. 17:44
 30/36 anonim ***** válasza:
Átlátszó ez a "majd később" kérdező. Abban reménykedsz, hogy ez az egész majd szépen feledésbe merül? Hát hová lett az előbbi nagy felháborodásod, hmm? Ha nem csináltatja meg azt a tesztet, akkor hirtelen már nem is baj, hogy nem bízik benned?!
2013. nov. 9. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!