Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amit soha nem fogsz megbocsájtani a férjednek? de együtt maradtatok és kezdtetek mindent tiszta lappal
2 olyan dolog történt velem amit soha a büdös életbe nem felejtek el neki de megprobáljuk ujra kezdeni a kapcsolatunkat egy utolso probát talán megér
Szoptatás közbe megütött amiért nem akartam lefeküdni vele
és óriási taho volt velem szülés utáni elsö együtt létben
Vagy tiszta lap, vagy soha nem bocsátok meg, a kettő együtt nem megy.
Egy félrelépés-félét elnéztem neki, nem bántam meg, azóta rendezett, jó kapcsolatunk van.
A te első pontodat soha nem bocsátanám meg, de még el is hagytam volna, ha ilyet tett volna velem. Így fog felnőni a kisbabád, hogy azt látja, apa veri anyát, ha szexet akar..?
Van amit meg lehet bocsátani, de hogy szoptatás közben megüssön, az NEM az a kategória!!!
Olyan meg nem létezik, hogy valamit nem bocsátok meg, de tiszta lappal újra kezdek.
Tisztelet, szeretet es a masik megertese nelkul nincs boldog hazassag. Ami veled tortent szamomra nem megbocsathato. Ahogy te irtad: TAHO!!!!
..es sajnos nem vagy egyedul! Meglepo mennyi a ferjedhez hasonlatos taho szivja a levegot itt a foldon!
Sajnalom, ami veled tortent es komolyan mondom, ha lehetoseged van a tahotol megszabadulni, az elso alkalommal tedd meg.
9 eve vagyunk hazasok a ferjemmel es voltak idok lenn is fenn is....de soha tiszteletlen taho modjara nem viselkedett. Mindig tisztelte bennem a gyermeke anyjat es mindig azt nezte, nekunk jo legyen.
Miért akarnál vele maradni? 1, megütött, 2 tahonak nevezed. Itt mar egyik oldalról sincs szeretet, szerelemről nem is beszélve....
Azt viszont felejtsd el, hogy nem láthatja többet a gyerekeit, ha vége. Ez kifejezetten mocskos dolog lenne es hála az égnek a biróság se engedné. Az apának joga van a gyermekeihez es a gyerekeknek is joguk van az apjukhoz. (Aki azért olyan borzasztó nem lehet, ha minimum kettőt szültel neki....)
Nem hagynék második alkalmat a pofozkodásra.....
Első, hogy a szex miatt.
Wtf?? Azt hitte ettől megjön a kedved vagy mi?
2: a gyerek előtt?
3: a cseemő gyerekkel a kezemben?
4: szex közben tahó, ott már miről beszélünk...
Viszont azt,mhogy eltiltod tőle a gyereket em tartom helyesnek, mert ez a ti kapcsolatotok.
Bár kétlem, hogy ha így viselkedik, akkor keresné,mde ezt rá kell bízni...
ÉN a kapcsolatok megmentéséért szoktam kampányolni, de van az a dolog, ami nem megbocsájtás kérdése.,,
Ilyenk ha megüt (szememben az ilyen férfi minden csak nem férfi)
De ez a szoptatás közbeni, nem tette volna zsebre, amit utána kap, bár velem már nem jutottunk volna idáig, mármint ilyet sosem engedne meg magának a párom (de még az exeim sem, ha erősen belegondolok)
Szerintem semmi prőbát nem ér meg, de ezt nektek kell tudnotok, ak ne az legyen, hogy a 2.-3. Pofonnál is "gyáva " vagy
Szerencsére nncs ilyen dolog, nem nagyon van olyan amit meg kell bocsássak..
De vagy megbocsátok, és tiszta lap, vagy nem bocsátottam meg, de együttmaradunk, a egymás nélkül a kettőneműködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!