Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amit soha nem fogsz megbocsájtani a férjednek? de együtt maradtatok és kezdtetek mindent tiszta lappal
Figyelt kérdés
2 olyan dolog történt velem amit soha a büdös életbe nem felejtek el neki de megprobáljuk ujra kezdeni a kapcsolatunkat egy utolso probát talán megér
Szoptatás közbe megütött amiért nem akartam lefeküdni vele
és óriási taho volt velem szülés utáni elsö együtt létben
2013. júl. 28. 05:52
21/23 anonim válasza:
egyszer engem is megűtött a feleségem szopás közben.
valószinű azért haragudot mert nem ő szopott.
én megbocsájtottam neki.
ő nem.
22/23 anonim válasza:
És te kit szoptál akkor?A postást?:)
23/23 anonim válasza:
1. hogy fer ossze a nem megbocsatas es a tiszta lap? Egyik a masikat kizarja.
2. a gyerek nem a te tulajdonod. A gyerekhez az apjanak eppugy es eppannyi joga van mint az anyjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!