Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan amit soha nem fogsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan amit soha nem fogsz megbocsájtani a férjednek? de együtt maradtatok és kezdtetek mindent tiszta lappal

Figyelt kérdés

2 olyan dolog történt velem amit soha a büdös életbe nem felejtek el neki de megprobáljuk ujra kezdeni a kapcsolatunkat egy utolso probát talán megér

Szoptatás közbe megütött amiért nem akartam lefeküdni vele

és óriási taho volt velem szülés utáni elsö együtt létben

2013. júl. 28. 05:52
1 2 3
 11/23 anyács ***** válasza:

Hát ha csak simán megütne a férjem, már akkor megköszönném az együttt töltött időt!

Amiket te írtál le Kérdező, nálam kivernék a biztosítékot!

Még most lépnék a helyedben!

2013. júl. 28. 11:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a pofont. Az sosem! Főleg, hogy szex miatt!
2013. júl. 28. 11:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Látszik kérdező, hogy ez egy komoly sérelem neked. Szeritned el tudod felejteni? Nem! Ahogy magadnak meg is válaszoltad.

Emiatt szépen átcsap gyűlöletbe a szereteted. Igen meg fogod gyűlölni azt a férfit.

2013. júl. 28. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A Te életed, a Te döntésed. Én kikötöttem és tartom magam hozzá, hogy engem az életben nem üt meg senki, mert nem tűröm el. Kikérem magamnak a tiszteletet! Aki meg szexért üt, az végképp mindennek a legalja. Te tudod, hogy neked ezek megbocsátható dolgok-e, én ennél százszor kevesebbet sem tűrök el, tűrtem el a múltban. Tisztelem a párom és cserébe ugyanezt várom el. Én sem ütök, ő se tegye, ez annyira alap, mint a lélegzés. Nálam már egy nem megfelelő viselkedéstől, beszólogatástól, állandó vitaszítástól vége egy kapcsolatnak (el is váltam, nem csak a levegőbe beszélek). Mindenkivel úgy bánnak, ahogy ő azt hagyja, ezt ne feledd! Ha legközelebb megüt, nem ő a hibás, hanem te, mert még mindig ott vagy és lehetőséget adsz rá! N29
2013. júl. 28. 11:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, szoptatás közben megütött a gyerekeddel a karodban és te még esélyt akarsz neki adni??? Te nem vagy normális!! Nem érdemli meg!!
2013. júl. 28. 11:23
 16/23 anonim válasza:
A félrelépést megbocsájtanám,de azt hogy megüssön!!! Mit keresel még ott egyáltalán????
2013. júl. 28. 11:52
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

Most épp abban az időszakban vagyunk,hogy próbálunk egymásnak megbocsátani.

/Mérges volt, elkezdtem csesztetni...megütött, visszaütöttem, kiprovokáltam még egy pofont, majd fel akartam jelenteni..../

2013. júl. 28. 12:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális, hogy vele maradsz. Én a helyedben már olyan messzire menekültem volna tőle, hogy többet a gyerekét se láthassa és engem sem. Nálam is vége lett egy kapcsolatnak ennél sokkal kevesebbért.
2013. júl. 28. 14:29
 19/23 anonim ***** válasza:
de most akkor mégis minek is maradsz vele?
2013. júl. 28. 16:07
 20/23 Aspartia ***** válasza:

ÉDES ATYA ÚR ISTEN! Nálam ennél a palinál minuszban lennének az esélyek, nem hogy hogy még egyszer próbáljuk meg.

Komolyan hova fajul már ez a világ? Áhh, én végleg letettem arról ,hogy nekem valaha normális családom lesz!

2013. júl. 31. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!