Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amit soha nem fogsz megbocsájtani a férjednek? de együtt maradtatok és kezdtetek mindent tiszta lappal
2 olyan dolog történt velem amit soha a büdös életbe nem felejtek el neki de megprobáljuk ujra kezdeni a kapcsolatunkat egy utolso probát talán megér
Szoptatás közbe megütött amiért nem akartam lefeküdni vele
és óriási taho volt velem szülés utáni elsö együtt létben
Hát ha csak simán megütne a férjem, már akkor megköszönném az együttt töltött időt!
Amiket te írtál le Kérdező, nálam kivernék a biztosítékot!
Még most lépnék a helyedben!
Látszik kérdező, hogy ez egy komoly sérelem neked. Szeritned el tudod felejteni? Nem! Ahogy magadnak meg is válaszoltad.
Emiatt szépen átcsap gyűlöletbe a szereteted. Igen meg fogod gyűlölni azt a férfit.
Most épp abban az időszakban vagyunk,hogy próbálunk egymásnak megbocsátani.
/Mérges volt, elkezdtem csesztetni...megütött, visszaütöttem, kiprovokáltam még egy pofont, majd fel akartam jelenteni..../
ÉDES ATYA ÚR ISTEN! Nálam ennél a palinál minuszban lennének az esélyek, nem hogy hogy még egyszer próbáljuk meg.
Komolyan hova fajul már ez a világ? Áhh, én végleg letettem arról ,hogy nekem valaha normális családom lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!