Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megbocsájtani hogy nem bízik bennem és ilyet kér tőlem! El hagyjam?
22éves nő vagyok,7 éve vagyok a párommal kisebb nagyobb veszekedések mellett is együtt vagyunk de betelt a pohár.
Kismama lettem úgy döntöttük megtartjuk a pici elmúlt egy éves, és a családjában mindenki meg van áldva hogy 2 barna szemű párnak miért pont kék szemű lett a gyermeke!
Addig meddig szórakoztak hogy a párom azt mondta hogy legyen egy dns teszt!
Én nem akarom, nem azért mert félni valóm van, de ha ennyire nem bízik bennem akkor magasról teszek rá, és képes vagyok akár a kapcsolatnak is véget vetni, engem és a lányunkat ne tegye ki ilyennek, és ne alázzon meg a családja előtt!
A páromnak több fiú testvére van és azoknak is van gyereke de senkit nem kérdőjeleztek még meg apai vonásaikban.
Azt gondolják hogy megcsaltam, mivel régóta külföldön dolgozik és hogy én egy könnyűvérű nő vagyok!
Nem fogom hagyni hogy megalázzanak, és semmibe vegyenek!
Ha kell képes vagyok szakítani is minden kapcsolatot de még arra is képes volnék hogy ne engedjem a gyereket a közelükbe, csak sajnos vele nem szeretnék kiszúrni hogy ne ismerje az apját! Mert én biztosra tudom hogy ki az apa, sőt nem kell válogatnom közöttük mert soha nem csaltam meg!
Mivel fel vagyok háborodva még biztosabbak benne hogy azért mert megcsaltam.
Ha megengedem, és kiderül hogy igen tényleg ő az apa akkor tuti elhagyom!
Mi is emiatt szakítottunk. Ugyanezeken mentem keresztül: dühös voltam, elküldtem őket a p...ba. Aztán lenyugodtam, elköltöztem és megcsináltattam a tesztet, az eredményt az ő címükre postáztattam. Én azóta sem láttam. Jöttek bocsánatot kérni, egyedül ő is, a fél rokonság is. Kértek szépen, majd fenyegetőztek hogy elveszik tőlem. Elég durva volt.
Én ezt nem tudtam volna lenyelni. Az, hogy a családja mit gondol, az egy dolog. De hogy ő sem hitt nekem, az sok volt.
Ismerős a sztori....
Egy ellened biztató,fiacskáját telebeszélő anyós nincs véletlen?
Mert akkor tényleg magamra ismernék....
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Döntöttem még pedig, meg lesz a DNS vizsgálat de nem most, és ezt a párommal is tudatni fogom, mármint kijelentem hogy nem lesz!
Persze később el végeztetem, de azt szeretném elérni ha a párom nem az anyuka pici fia lenne, és az lenne amit én mondok, és nem az anyjáék!
Nem tudom mennyire tartjátok ti jóötletnek, de nem akarok ennyi miatt szakítani, de persze ha fenn áll az hogy ezt nem fogadja el a párom, akkor is lehet vizsgálatot csinálni, de akkor repül anyósostól apósostól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!