Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?
"Férjemmel 6 éves házasságban vagyok.A kapcsolatba én ovis kislánnyommal kezdtem bele,elfogadott,eggyütt laktunk,házasság,házvételen tulvagyunk.Közös gyereket terveztük,csak nem lett."
"Most jön az,amire nem számitottam,szoval összejöttem 1 kollégával,ellőtte is már sokat dumáltunk mindenről."
Te jottel ossze massal, de azert kezd el meg fenyezni magad, hogy a ferjed a hibas. Igaz, hogy 6 ev mulva az uj fickoval is ide eljutsz, de nem gond Leanyom! "En feloldozlak!"
Nem normális. Mondjuk az sem, hogy ilyen anyagi gondok mellett gyereket akartok. Miből gondoltátok eltartani, ha magatokat sem tudjátok?
A megcsalásra viszont nincs mentség. Ha valami nem működik, meg kell próbálni helyrehozni aztán tovább lépni. De félred.gni nem fair.
Váljatok el, nincs sok értelme együtt amradni.
Az tény, hogy nem szép dolog megcsalni a másikat. Ha már alakult egy másik személy, már akkor ki kellett volna lépned a házasságból, és nem a háta mögött kavarni. DE meg tudom érteni a helyzeted. Gyakorlatilag ő üldözött más karjaiba, szóval ő a hibás. Te próbáltad vele megbeszélni a gondokat, tényleg igyekeztél hogy rendbe jöjjenek a dolgok, ő meg kb nem vállalt felelősséget, hagyta hogy te csinálj mindent.
Szerintem válj el a férjedtől, mert sértettnek érzi magát, de ha meg is bocsájt, ugyanúgy a te vállaidat fogja az összes teher nyomni, szóval csak szenvednél. Ha az a kolléga, akivel összejöttél tényleg mindenben segít és melletted áll, akkor őt válaszd.
A megcsalás valóban nem a legjobb tett. De egyébként megértelek. Beszélni nem lehetett vele, hiába próbáltad, és már rég egyedül voltál ebben a kapcsolatban... De szebb lett volna, ha te mondod ki előbb hogy vége, amikor úgy érezted, hogy kezd komolyodni a kollégával a viszony. Mert így lett volna tisztességes.
Szóval lényegében megérdemelted a férjed kritikáját, de közben meg téged is megértelek, hisz egy ilyen emberrel nem igazán lehet jó együtt élni, és ha az ember boldogtalan, akkor elég könnyen elcsábul... Ez van, igazság szerint mind a ketten hibásak vagytok. Mielőbb pakolj össze, és költözz el szerintem a gyerekeddel.
Mielott elvalsz, azert ad mar meg az uj kolleganak a bankszamlaszamodat, hogy segitsen mar ki egy kis penzzel. Mert bologatni egy ingyen dugasert sok ferfi tud.
Egybol megtudod, hogy oszintek-e a gondolatai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!