Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?
Egyértelműen megérdemled.
Válj el aztán az új pároddal fizesd tovább a fél hitelt, vidd a gyerekedet is aztán meglátjuk mennyire számíthatsz rá.
Valamiért azt érzem, ha megbeszélné a szüleivel, az lenne a bajod.
Ha elmenne hétvégén szó nélkül dolgozni, akkor az, miért nincs otthon soha.
Kicsit azt is megértem, ha nem veszi fel a telefont többedszerre, néha beszélj te a bankkal, ha már - erősen úgy tűnik - te vagy a családfő.
A megcsalást meg ne akard a nyakába varrni, nekünk is van anyagi gondunk, ami főként rám hárul, hiszen elsősorban én gazdálkodom a pénzünkkel, mégse csalom meg a férjem.
Manapság már szinte minden családban vannak pénzügyi problémák, még se fekszik le mindenki mindenkivel.
Nemtetszik ami otthon van, nem szereted már úgy a párod és másmerre mész...akkor maradj is ott a szeretőnél, ha megcsalásra jó akkor éljél vele, és ne a férjed igya a levét a te hülyeségednek.
Jogosan tessékel ki, átverted, megaláztad mégis mit vártál tőle? Romantikus vacsorát, vagy hogy minden egyes nap téged fog bámulni?
Persze, az igaz, hogy sosem jogos a megcsalás, de akik azt hangoztatják, hogy egyből ki kellett volna lépnie a házasságból, kíváncsi vagyok azok közül hányan költöznének ki szó nélkül a közös házból egy kisgyerekkel, tonnányi anyagi gonddal küszködve.
Jó lenne, ha az élet meg az emberi érzelmek ilyen feketén és fehéren működnének. De nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!