Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak a férjemtől, csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cico13 kérdése:

Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éves házasságban vagyok.A kapcsolatba én ovis kislánnyommal kezdtem bele,elfogadott,eggyütt laktunk,házasság,házvételen tulvagyunk.Közös gyereket terveztük,csak nem lett.Mentünk orvoshoz,én is,ő is.Kiderült neki van gond.Kértem menjen más dokihoz,probáljuk tovább,nem ment.Sorra jöttek a szokásos problémák,én alapvetően szeretem megbeszélni a dolgokat, ő huzza-halassza,ha nem hozom fel a dolgokat,akkor ő se.Anyagilag a padlon vagyunk,kölcsön -kölcsön hátán,más megoldást sose ötlöttki.Esetleg plussz melo,szombaton tőlem kérdezi -bemenjen-e tulorázni.? Dolgozom én is,járok takaritani is,a munka mellett.Miért nem erőlteti meg magát?Volt már jött a banki felszólitás,telefont nemveszi fel.Engem hivogatnak,mert őt nemérikel.Már ezek miatt idegileg kivagyok.Szüleivel nem beszél meg semmi személyest.Ugy érzem, egyedül hagy a gondokkal,mondtam neki ezeket ketten kellene megoldanunk, veszekedünk,másnap -mit főztél,miujság,?Felse hozza a témát,pénzünk elfogy,oldjam meg,azt se kérdezi honnan kértem.Mindent strucc poltikával kezel,én meg eszem az ideget hogy mi lesz velünk.Normális ez egy házasságban, már szerintem nem.Most jön az,amire nem számitottam,szoval összejöttem 1 kollégával,ellőtte is már sokat dumáltunk mindenről.Két honapja mindenbe megmutatta hogy rá számithatok,jöttek az itthoni hazudozások,hová megyek,miért,stb,mert hozzá mentem.Közbe gyötör a lelkiismeret hogy,a férjem háta mögött miket müvelek.Este megint veszekedtünk mindenen,ugy hozta a helyzet hogy kibuggyant belőlem hogy van más az életembe!Tajtékzott,miért?És hogy azonnal takarodjak a házból !Megérdemeltem ezt? Vagy már előbb kellet volna kilépni ebből a nemműködő házasságból?

2013. júl. 30. 14:49
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
85%
Pillanatnyilag neked semmi gondod, mert mindenben számithatsz a kollégádra. Ha már a férjed fejéhez vágtad, hogy lecserélted, egyszerübb ha szépen elköltözöl töle. A leirtak alapján igen, a bünös csak te vagy. Hibásak mindketten (nem azonos mértékben)./Szerintem/
2013. júl. 30. 15:02
 12/57 anonim válasza:
89%
A megcsalás sosem jogos. Előbb kellett volna véget vetni ennek a kapcsolatnak, szépen, békésen kilépni és újba kezdeni. Mindketten hibásak vagytok. A férjed hibáit szépen felsoroltad. Te viszont nem voltál elég erélyes a férjeddel, a sarkadra kellett volna állnod.
2013. júl. 30. 15:12
 13/57 anonim ***** válasza:
89%

Egyértelműen megérdemled.

Válj el aztán az új pároddal fizesd tovább a fél hitelt, vidd a gyerekedet is aztán meglátjuk mennyire számíthatsz rá.

2013. júl. 30. 15:13
 14/57 anonim ***** válasza:
85%

Valamiért azt érzem, ha megbeszélné a szüleivel, az lenne a bajod.

Ha elmenne hétvégén szó nélkül dolgozni, akkor az, miért nincs otthon soha.

Kicsit azt is megértem, ha nem veszi fel a telefont többedszerre, néha beszélj te a bankkal, ha már - erősen úgy tűnik - te vagy a családfő.

A megcsalást meg ne akard a nyakába varrni, nekünk is van anyagi gondunk, ami főként rám hárul, hiszen elsősorban én gazdálkodom a pénzünkkel, mégse csalom meg a férjem.

2013. júl. 30. 15:13
 15/57 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, gratulálok, tankönyv-szerűen levezetted, hogy miért NE kezdjen az ember kisgyerekes nővel.
2013. júl. 30. 15:19
 16/57 anonim ***** válasza:
65%
JA de csalod meg őt, és ő nem beszéli meg veled a dolgokat? Korrekt! De egy másik ugyanilyen betűvel kezdődő szó is eszembe jutott!
2013. júl. 30. 15:23
 17/57 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként még egy hatalmas pofont is megérdemeltél volna
2013. júl. 30. 15:26
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már szinte minden családban vannak pénzügyi problémák, még se fekszik le mindenki mindenkivel.

Nemtetszik ami otthon van, nem szereted már úgy a párod és másmerre mész...akkor maradj is ott a szeretőnél, ha megcsalásra jó akkor éljél vele, és ne a férjed igya a levét a te hülyeségednek.

Jogosan tessékel ki, átverted, megaláztad mégis mit vártál tőle? Romantikus vacsorát, vagy hogy minden egyes nap téged fog bámulni?

2013. júl. 30. 15:27
 19/57 anonim ***** válasza:
58%

Persze, az igaz, hogy sosem jogos a megcsalás, de akik azt hangoztatják, hogy egyből ki kellett volna lépnie a házasságból, kíváncsi vagyok azok közül hányan költöznének ki szó nélkül a közös házból egy kisgyerekkel, tonnányi anyagi gonddal küszködve.

Jó lenne, ha az élet meg az emberi érzelmek ilyen feketén és fehéren működnének. De nem így működik.

2013. júl. 30. 15:34
 20/57 anonim ***** válasza:
58%
ne akard a férjed nyakába varrni, nem ő az oka, hogy megcsaltad
2013. júl. 30. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!