Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?
# 19/20
Igen nem lépnék ki eső szóra a házasságból az biztos. De, hogy nem is csalnám meg a férjem az még biztosabb.
A közös háznak meg nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai is amit ő is vállalt nem csak a férfi.
Kérdező, egyébként nekem tetszik a kérdésed: "Elváljak a férjemtől,"
aminek a végén szépen leírod, hogy "kibuggyant belőlem hogy van más az életembe!Tajtékzott,miért?És hogy azonnal takarodjak a házból !Megérdemeltem ezt? Vagy már előbb kellet volna kilépni ebből a nemműködő házasságból?"
Szóval NEM kérdező, a döntés NEM nálad van, téged dobott ki a férjed, a kérdést olvasva érthető okkal. Tök fölösleges egyébként sem létező büszkeséged fényezni, eszerint téged kidobtak, tőled el fognak válni, ez ennyi. Hogy te mit akarsz vagy mit nem akarsz még, az már a macskát se hinném, hogy érdekelné...
(a 20 feletti IQ-val rendelkező emberek, férfiak és nők meg meg szokták nézni, hogy a jövendőbeli párjuk hogyan viselkedett az előző kapcsolataiban)
Én bizony megértem a kérdezőt! Itt mindenki csőlátású és az egész sztoriból csak az esett le hogy megcsalta a férjét. Aláírom nem szép dolog és elítélendő,de valahol érthető! Az ember előbb utóbb beleun és minden mindegy alapon olyat tesz amit megbán,ha egy nemtörődöm partnerrel él együtt. Az milyen már hogy nem veszi fel a telefont,és minden gondot a felesége nyakába sóz?
Könnyű mondani hogy váljál el de sajnos az idő és pénz kérdése is,az embernek meg elég egy pillanatnyi gyengeség és máris csinál egy butaságot! Az ember sokat változik az évek alatt és nem hiszem hogy ha a kérdező előre tudja milyen hozzá megy.
Ha szeretek valakit nem csalom meg.
Ha már nem szeretem, és más kukira vágyom, tisztelem annyira, hogy elmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!