Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?
És akkor mi van ha másodszor akar válni 10év alatt??? Gondolom nem ez a hobbija!
Ha valaki szereti a másikat nem csalja meg ez 1000%-ig igaz,de nem is hagyja a bajban és igazi társ mindenben!
#31 nem sokat olvasgathatsz itt férjes megcsalásokról, ha szerinted így állnak hozzá :) ... véres szájú feministák és aggszüzek legkevesebb herélést ítélnének a férjnek megcsaláskor (itt)
igazából nem az általad leírt történéssel van baj, hanem ezzel: "Tajtékzott,miért?És hogy azonnal takarodjak a házból !Megérdemeltem ezt? " - megérdemelted, igen ... megcsaltad, és ezen kiakadt, ugyan már ne legyél felháborodva, ha ezért ki akar rúgni de most azonnal ... az is igaz, ő is megérdemelte volna, hogy előbb elváljatok, mert mindent megtett érte
#28, ya, és ha a Kérdező férje tudta volna, hogy milyen a Kérdező, akkor valszeg nem kezd vele... ez már ilyenkor csak így szokott kinézni... azt nem tudom, hogy mennyire a Kérdező hajszólta bele a párját ebbe az eladósodásos házvételbe, de hogy egyértelműen a kérdező akarta belenyomni az ilyen körülmények közötti közös gyerek vállalásába, az egyértelműen kiderül, hisz még fel is rója neki, hogy "is.Kiderült neki van gond.Kértem menjen más dokihoz,probáljuk tovább,nem ment.Sorra jöttek a szokásos problémák,én alapvetően szeretem megbeszélni a dolgokat, ő huzza-halassza," - szóval elég egyértelmű, hogy emberünknek mennyire hiányzott ebben a helyzetben még egy közös gyerek...
Mit is kapott Kérdező párja ettől a kapcsolattól? Egy mástól való gyereket, eladósodást, probléma-halmokat és elvárás-hegyeket... legalábbis a kérdésből elég egyértelműen ez derül ki, pedig nem a Kérdező párja írta ki. Ezek után mégis mit vár Kérdező?
Emberünknek hatalmas szerencséje, ha hívő lennék, azt mondanám a Gondviselés keze, hogy nem jött össze az a közös gyerek...
(mondjuk az nekem rejtély, hogy miért kell kölcsönről kölcsönre élni, ha egy 3 tagú családban ketten keresnek... és a Kérdező telefonálgató hitelezőkről beszélt, nem bankiról és lakáshitelről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!