Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak a férjemtől, csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cico13 kérdése:

Elváljak a férjemtől, csak én vagyok a bűnös?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éves házasságban vagyok.A kapcsolatba én ovis kislánnyommal kezdtem bele,elfogadott,eggyütt laktunk,házasság,házvételen tulvagyunk.Közös gyereket terveztük,csak nem lett.Mentünk orvoshoz,én is,ő is.Kiderült neki van gond.Kértem menjen más dokihoz,probáljuk tovább,nem ment.Sorra jöttek a szokásos problémák,én alapvetően szeretem megbeszélni a dolgokat, ő huzza-halassza,ha nem hozom fel a dolgokat,akkor ő se.Anyagilag a padlon vagyunk,kölcsön -kölcsön hátán,más megoldást sose ötlöttki.Esetleg plussz melo,szombaton tőlem kérdezi -bemenjen-e tulorázni.? Dolgozom én is,járok takaritani is,a munka mellett.Miért nem erőlteti meg magát?Volt már jött a banki felszólitás,telefont nemveszi fel.Engem hivogatnak,mert őt nemérikel.Már ezek miatt idegileg kivagyok.Szüleivel nem beszél meg semmi személyest.Ugy érzem, egyedül hagy a gondokkal,mondtam neki ezeket ketten kellene megoldanunk, veszekedünk,másnap -mit főztél,miujság,?Felse hozza a témát,pénzünk elfogy,oldjam meg,azt se kérdezi honnan kértem.Mindent strucc poltikával kezel,én meg eszem az ideget hogy mi lesz velünk.Normális ez egy házasságban, már szerintem nem.Most jön az,amire nem számitottam,szoval összejöttem 1 kollégával,ellőtte is már sokat dumáltunk mindenről.Két honapja mindenbe megmutatta hogy rá számithatok,jöttek az itthoni hazudozások,hová megyek,miért,stb,mert hozzá mentem.Közbe gyötör a lelkiismeret hogy,a férjem háta mögött miket müvelek.Este megint veszekedtünk mindenen,ugy hozta a helyzet hogy kibuggyant belőlem hogy van más az életembe!Tajtékzott,miért?És hogy azonnal takarodjak a házból !Megérdemeltem ezt? Vagy már előbb kellet volna kilépni ebből a nemműködő házasságból?

2013. júl. 30. 14:49
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Akinek a férje kicsit is ilyen felfogású, az tudja miről beszélek,.Akinek nincs semmi hasonló gondja az ,ne dobálodzon.Kérdésre válaszolva nem ilyen volt régen,igaz a házasélet elején nem merültek fel ilyen gondok.A közös gyereket még akkor akartuk.De ez már csak igy van.HA 1 feleség félrelép azt elmondanak mindennek. HA a teremtés koronája megcsalja az asszony azt megkell bocsátani,.Ja,persze.
2013. júl. 30. 16:23
 32/57 anonim ***** válasza:
70%

És akkor mi van ha másodszor akar válni 10év alatt??? Gondolom nem ez a hobbija!

Ha valaki szereti a másikat nem csalja meg ez 1000%-ig igaz,de nem is hagyja a bajban és igazi társ mindenben!

2013. júl. 30. 16:26
 33/57 anonim ***** válasza:
31%
Tudod te is, hogy mi vagy! Akkor meg mit mentegetőzöl?
2013. júl. 30. 16:26
 34/57 anonim ***** válasza:
77%

#31 nem sokat olvasgathatsz itt férjes megcsalásokról, ha szerinted így állnak hozzá :) ... véres szájú feministák és aggszüzek legkevesebb herélést ítélnének a férjnek megcsaláskor (itt)

igazából nem az általad leírt történéssel van baj, hanem ezzel: "Tajtékzott,miért?És hogy azonnal takarodjak a házból !Megérdemeltem ezt? " - megérdemelted, igen ... megcsaltad, és ezen kiakadt, ugyan már ne legyél felháborodva, ha ezért ki akar rúgni de most azonnal ... az is igaz, ő is megérdemelte volna, hogy előbb elváljatok, mert mindent megtett érte

2013. júl. 30. 16:29
 35/57 anonim ***** válasza:
70%

#28, ya, és ha a Kérdező férje tudta volna, hogy milyen a Kérdező, akkor valszeg nem kezd vele... ez már ilyenkor csak így szokott kinézni... azt nem tudom, hogy mennyire a Kérdező hajszólta bele a párját ebbe az eladósodásos házvételbe, de hogy egyértelműen a kérdező akarta belenyomni az ilyen körülmények közötti közös gyerek vállalásába, az egyértelműen kiderül, hisz még fel is rója neki, hogy "is.Kiderült neki van gond.Kértem menjen más dokihoz,probáljuk tovább,nem ment.Sorra jöttek a szokásos problémák,én alapvetően szeretem megbeszélni a dolgokat, ő huzza-halassza," - szóval elég egyértelmű, hogy emberünknek mennyire hiányzott ebben a helyzetben még egy közös gyerek...

Mit is kapott Kérdező párja ettől a kapcsolattól? Egy mástól való gyereket, eladósodást, probléma-halmokat és elvárás-hegyeket... legalábbis a kérdésből elég egyértelműen ez derül ki, pedig nem a Kérdező párja írta ki. Ezek után mégis mit vár Kérdező?

Emberünknek hatalmas szerencséje, ha hívő lennék, azt mondanám a Gondviselés keze, hogy nem jött össze az a közös gyerek...

(mondjuk az nekem rejtély, hogy miért kell kölcsönről kölcsönre élni, ha egy 3 tagú családban ketten keresnek... és a Kérdező telefonálgató hitelezőkről beszélt, nem bankiról és lakáshitelről)

2013. júl. 30. 16:36
 36/57 anonim ***** válasza:
Tudod Cico, ha nem érzed, hogy az a "kibuggyant" az egy olyan alapos fejbeba-ás (mert kérdezed:Tajtékzott,miért?)akkor nem érzel, értesz semmit. Következö kapcsolatodra is ugy készülj, hogy csunya vége lesz.(Ne legyen igazam!)
2013. júl. 30. 16:46
 37/57 A kérdező kommentje:
MERT 1 FÉRJNEK NEM KELL annyira odafigyelni a nejére hogy ,főleg ha felhozza a témát (akármit)arra se méltatja hogy eggyütt megoldják?Mindig is vele akartam megoldani a közös dolgainkat. Meddig kellett volna még könyörögnöm?Egy nő saját magát becsülje már annyira hogy nem alázkodjon meg állandóan. A mai világban nő és férfinak is ugyanugy kell ,helytállni,(lehet a férfinak jobban).Munkában,gyereknevelésben,otthon a párod mellett.HA érzed hogy valami nem jo,nem vagy boldog,sőt ezt menteni akarod,és magosztod a másikkal,és erre nem történik a részéről semmi,akkor már rögtön elkell válni?.Szidjuk a fiatalokat,hogy 1ho után összeházasodnak,utánna 1év mulva válás.ÚGY érzem én kitartottam mellette,egy idő után már rájöhettem volna hogy raboljuk egymás idejét.Viszont én mondtam hogy elakarok válni,nem ő.
2013. júl. 30. 16:54
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Akkor váltál volna előbb el, és csak aztán hemperegtél volna a kollégáddal! Akkor tényleg nőnek nevezhetnéd magadat nem pedig annak ami vagy!
2013. júl. 30. 17:03
 39/57 anonim ***** válasza:
Erkölcsileg is legyen nő.
2013. júl. 30. 17:12
 40/57 anonim ***** válasza:
Ne írj neki ilyen cifrákat! Ez a szó, hogy erkölcs biztos nem szerepel a szótárában!
2013. júl. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!