Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
2014. márc. 19. 10:56
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Nos végül mondta a férjem,hogy neki nem az összeg a baja hanem az elv,de mivel még mindig jobb mint más szerelő jöjjön és kerül amibe kerül kifizetjük ha sikerül megcsinálni ha nem aztán ha nem jó akkor veszünk újat. Ebben a kérdésben,hogy elvből "ismerős" kérjen e pénzt nem értünk egyet de nem lehet mindenkinek azonos a véleménye.Köszönöm a válaszokat,nagy segítség volt abban,hogy elmagyarázzam neki a problémám okát és ő is elmomda pontosan mit is gondol. Vita minden nélkül normálisan megbeszéltük.

Kedves 49-es!

Úgy esélytelen lett volna megcsináltatni vagy újat venni,hogy ne tudjon róla és nem is szerettem volna. Ráadásul nem is lett volna miből,mert mivel én nem dolgozom így nincs saját pénzem és nem is mehetek sehova autó nélkül orvosi utasításra.

Nagyon szépen köszönöm az összes választ tényleg hasznosat voltak. További szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek.

2014. márc. 20. 10:01
 52/52 anonim ***** válasza:
Igen az könnyen beszél ilyen elvekről akinek egy a közösség számára nem sokat érő szakmája van. Nyilván nem fogják hívni filozofálni baráti alapon, de a szakmunkás haverokat meg igen, hogy csináld meg ezt-azt. A férjed szereti kihasználni az ismerőseit.
2014. márc. 20. 11:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!