Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
2014. márc. 19. 10:56
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
már mondtam :) ebből jött az,hogy "akkor nem is lesz jó, nem érdekli, újat nem veszünk". én ezen nyilván felhúzom magam és jön az,hogy begörcsöl a hasam ami most nagyon nem hiányzik. Múltkor kidobta a kávéfőzőt a kukába,mert elromlott (lehet javítható lett volna) és azóta nem is vettünk újat,mert majd iszik a munkahelyén én pedig nem kávézom. És ezek nem azért vannak,mert nem tehetnénk meg,hogy újat veszünk.
2014. márc. 19. 11:26
 12/52 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez suttyóság, hogy pénzt kér mondjatok bármit is. Az embernek jó esetben nem romlik el a mosógépe minden héten, én ezt inkább szívességnek hívnám. Jó kis barát lehet... Ha tőled is kérne valamit barátnőd párja elfogadnál pénzt érte? A barátság pont attól barátság, hogy ha olyan van kölcsönösen segítik egymást az emberek. Barátnőm párja vízvezeték szerelő, meg gázszerelő. Mikor újítottuk a lakást volt hogy hetente felugrott valamit segíteni, de pénzt eszébe nem jutott kérni érte. Én tanár vagyok, ha ismerőseim gyerekének kell valamit segíteni akkor segítek szívesen, nem mondom hogy na most 1 órát foglalkoztam vele, 1500 lesz. Párom is ha segíteni kell pl. barátnőmnek szétesett az ágya amit meg kellett szerelni, elég szép kis asztalos munka volt, ott görcsölt párom vagy 3 órát, de nem mondta hogy akkor 3000 lesz...én ezeket nem nevezném barátnak.
2014. márc. 19. 11:26
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon anyagias a férjed. Szerintem oldja meg ő a mosógép szereltetést, ahogy tudja. Drágább lesz, de nem fog rámenni egy barát.
2014. márc. 19. 11:28
 14/52 anonim ***** válasza:
95%

A férjed azt várja, hogy terhesen majd kézzel fogsz mosni, amikor pihenned kellene és magatokra vigyázni?!

Vagy ő fog munka után kézzel mosni?

2014. márc. 19. 11:30
 15/52 anonim ***** válasza:
80%
Túl van komplikalva az egesz... valamilyen szinten bízni kell némelyik emberben és nem az ellenséget és át adózást kéne belekepzelni mindenkiben. Egyebkent egyszerű matek ha fosol attól, hogy 30 ezret fizettek akkor a legolcsóbb verziót lenne érdemes választani, ha zsidó a terjed hogy nem akar semmit sem költeni akkor ne követelezőn hanem fogadja el a legjobb ajánlatot vagy nem lesz semmi. Vicces hogy ilyen hülyeségeken megy vitatkozas
2014. márc. 19. 11:33
 16/52 A kérdező kommentje:

amikor dolgoztam (műkörmös vagyok)én ugyanúgy kértem a barátnőimtől pénzt. nyilván kevesebbet de kértem,mert szerintem bárki bármit dolgozik az neki mégis csak munka. Ahelyett,hogy megcsinálja lehetne a családjával vagy mehetnek rendes óradíjba dolgozni. Pláne,hogy hoz magával minden kelléket (mondta,hogy neki van otthon az ilyen típushoz alkatrésze) és azért abszolút semmit se kér ha szükség van rájuk.

Amúgy csak magával ilyen nekem mindent azonnal megvesz,de ilyeneken mindig vitatkozik és ez rosszul esik.

2014. márc. 19. 11:33
 17/52 anonim ***** válasza:
50%
Át adózást = átbaszást
2014. márc. 19. 11:34
 18/52 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es!

Ő megcsinálja ha kell,mert az orvosom mindentől eltiltott,de azt se szeretném ha kézzel csinálná,mert minden nap dolgozik estig és nagyon fáradt szokott lenni. Ráadásul a baba miatt is kelleni fog.

2014. márc. 19. 11:36
 19/52 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Nos a legolcsóbb ajánlatot vettem számításba. Az úriember falunkbeli és mondta,hogy 3 ezerért jön házhoz aztán óránként 4000 ft-ot kér. ja és ha alkatrész kell akkor azt külön kell fizetni is meg ugye amíg elmegy érte stb. S mivel nem tudjuk mi a baja így nem tudjuk mennyi munka lenne és kell e alkatrész. Látatlanba pedig senki se tudja megmondani.

2014. márc. 19. 11:39
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
A legolcsóbb az ezer forintos barát nem? Akkor Kia kerdes
2014. márc. 19. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!