Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
2014. márc. 19. 10:56
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
ezért reális az ismerős ajánlata
2014. márc. 19. 11:43
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés? Oda mész a ferjedhez és megmondod neki ha barát jo. Sokkal olcsón ha dacból idegent akarsz akkor csengesél. Ha dacból megéri neki a több pénz az ő dolga
2014. márc. 19. 11:43
 23/52 A kérdező kommentje:
igen csak félre értettem . Ne haragudj és köszönöm a választ :)
2014. márc. 19. 11:44
 24/52 A kérdező kommentje:
akkor nem fogja megcsináltatni. és elsősorban nekem lenne rá szükségem itthon.
2014. márc. 19. 11:45
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálja meg akkor kössön ő kézzel. Lehet választani
2014. márc. 19. 11:47
 26/52 anonim ***** válasza:
52%
Mosson :) bocs az iPhone állandóan a szavakat kijavítja hülyeségre :)
2014. márc. 19. 11:48
 27/52 anonim ***** válasza:
11%

Ne haragudj, de a lényeget tekintve igaza van a férjednek. Én kizárólag az alkatrész árát kérném el a barátaimtól, ha én lennék a szerelő, órabért egy fillért se. Lesülne a pofámról a bőr... még akkor is, ha az 1000 Ft valóban kevés.

Abban nincs igaza a férjednek, hogy ordít. És abban sem, hogy "csak szerelő". A szerelő is pénzért dolgozik. Viszont az ember ott segít a barátainak, ahol tud...

Belegondolva, nyilván jobban jártok, ha fizettek neki, még akkori is, ha 4 órát dolgozik, mert egy új mosógép még használtan is többe kerül. De a helyedben erősen elgondolkoznék, hogy a barátokra mennyire lehet számítani.

2014. márc. 19. 11:50
 28/52 A kérdező kommentje:
semmi baj és köszönöm a gyors reagálást :) őt nem zavarná hidd el. inkább megveszi a 3 az 1-ben kávét is mint,hogy venne egy új kávéfőzőt. Itt nem is a szerelő a baj,hanem,hogy nem csak lenézi más munkáját, de emiatt veszekszik is és hajthatatlan. De hiába mondom neki ő max kimegy elszív egy cigit én meg felidegesítem magam, megfájdul a hasam aztán meg jön a duma,hogy az én hibám,mert minek védem ő csak szerelő.
2014. márc. 19. 11:51
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy mindketten feszültek vagytok ebben a helyzetben. Biztosan nem lehet könnyű. De azért ilyeneken összekapni nagy hülyeség.

Ha a férjed sokkalja az árat, akkor keressen olcsóbb szerelőt. Mondjuk én lehet, hogy nem is mondtam volna neki, hogy mennyibe kerül, csak utólag.

Vagy ha ennyire nagyra van a diplomájával, akkor cserélje le a 20 éves mosógépet egy újra! Biztos jól jön majd, ha már baba is lesz még többet fogsz mosni.

2014. márc. 19. 11:53
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Akik meg írják, hogy a barát miért nem ingyen csinálja meg. Basszus, akkor akinek sok barátja, sok ismerőse van, az mindig ingyen dolgozzon? :D

Ne már!

Én sem várnám el egy ismerősömtől sem, hogy ingyen csináljon nekem bármit is. Nem ezért vagyunk barátok. Tiszteletben tartom, hogy neki ez a munkája, ebből kell megélnie! Nyilván egy baráti árnak örülök, és ezt meg is szokták tenni, de tök ingyen nem is fogadnám el a segítséget.

2014. márc. 19. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!