Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
2014. márc. 19. 10:56
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Én minden munkát megbecsülök,hisz nem mindenki tud mindent megcsinálni. Csak már tippem sincs mit tegyek,hogy elmagyarázzam neki ezt a helyzetet.
2014. márc. 19. 14:25
 42/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de látszik hogy gondok vannak nálatok, hiába véded a párod.

Eleve te tetted ki úgy a kérdést, hogy "szerintetek ez így normális?", szóval csak te is észrevetted, hogy így nem jó..

Mi az, hogy ő lesz..rja?

Mert ha nem lesz mosógép, akkor az ő ruhái kimossák magukat, vagy megtisztulnak maguktól?

Nem semmi...

Mert ebben az esetben megérteném....

"max nem beszélünk velük"

Mi is szeretjük egymást a párommal, és jól működik a kapcsolatunk, de ha lenézné a barátaimat, vagy ilyet szólna, biztos nem hagynám rá, pláne ha terhesen veszekedne velem.....

2014. márc. 19. 15:06
 43/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod és az őszinteséged. Hát nem tudom mit csinálna,de hidd el őt kevésbé zavarná mint engem. Lehet átvinné a szüleihez. Bár az apukája ha ezt tudná azonnal jönne,hogy tud e segíteni csak ugye ő se ért hozzá így tuti szerelő lenne. Én se akarom ráhagyni,de magamnak okozok vele bajt ha csak ordibálok. De nagyon köszönöm. :)

2014. márc. 19. 15:10
 44/52 anonim ***** válasza:

Én megértem, de ő nem okoz neked bajt azzal, hogy képes veled veszekedni terhesen egy ilyen hülye ügy miatt?

Ha tényleg annyira szeretne, mint írod, nem csinálná ezt...

2014. márc. 19. 15:19
 45/52 A kérdező kommentje:
5 perc durci után megölelt és bocsánatot kért,de tartja magát ahhoz továbbra is,hogy max 1 óra munkát hajlandó kifizetni ha pedig nem lehet megjavítani akkor ki se fizeti. Abban az esetben venne újat. Engem csak ez zavar,mert nagyon ritkán veszekszünk (általába ilyen ügyeken) és kb 5-10 percig tart utána mindig bocsánatot kér ha az ő hibája. Szerintem az nem normális,hogy nem akarja kifizetni a "jussát". És azt szerettem volna megtudni,hogy jogos e illetve,hogy más is tenne e így.
2014. márc. 19. 15:34
 46/52 A kérdező kommentje:
volt már olyan,hogy kijött egy gáz szerelő megnézte minden rendben van e közölte 15 erre a párom mondta,hogy 5. A szerelő vitatkozott majd közölte a párom,hogy mivel nem látja a számlatömbjét vagy elég ennyi vagy feljelenti,mert "ezért a munkáért nem érdemel többet". Aztán én adtam neki oda a többit.Ezt szeretném elkerülni a barátnőm párjával. Biztos,hogy nagyon megsértődne rám.
2014. márc. 19. 15:38
 47/52 anonim ***** válasza:
Szerintem az a nem normális, hogy téged felcsesz, neked fáj tőle a hasd, amiben az ő gyereke is van, és mégis megteszi! Semmiben se vesz, a gyereket se!
2014. márc. 19. 15:39
 48/52 A kérdező kommentje:
Mindig mindent megtesz értünk,figyel ránk. Mindig azt mondja,ne hisztizzek és ne védjem őket. Azért írtam,hogy lehet csak én kapom fel ennyire a dolgot. Tény,hogy kiborít az állandó egyedüllét. De én tényleg csak a barátnőmet nem szeretném elveszíteni ilyesmi miatt és a véleményekre voltam kíváncsi,hogy más,hogy ítéli meg.
2014. márc. 19. 15:44
 49/52 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de elolvastam az osszes valaszt es meg mindig nem ertem hogy mi a problema. A kerdesre szerintem is az a valasz hogy nem normalis ez igy, a helyzetre viszont az lenne, hogy megbeszeled a haverral hogy jojjon at, csinalja meg, stb, ugysincs otthon a ferjed. Te szepen kifizeted, ha javithatatlan akkor ugyse tart tobb mint 1 oraig erre rajonnie a havernak, ergo max egy ezresbe fajt, es akkor vehettek ujat (azt is vehetsz te magad).

Akkor a barattal is joban maradtok, nem a ferjedtol fugg hogy ki nezi meg a mosogepet, es ha kell akkor jo aron meg is lesz javitva.

Majd irj hogy mi lett vegul, erdekel...

2014. márc. 19. 18:40
 50/52 anonim ***** válasza:

jaj hát mi lesz mégis?

jön a haver, kedves férj majd lecseszi h szar a munkája, nem fizeti ki, a kérdező rosszul lesz, férje megöleli és rögtön happység. meg is érdemled!

2014. márc. 19. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!