Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így normális?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
Köszönöm a választ. Nos a munka az munka,de azt mondom inkább "ilyen" barát (amúgy amikor kórházba mentem a barátnőm már másnap reggel ott volt és segített,jött szóval nagyon nagyon rendes és nyilván a férjéből élnek szóval neki is pénz a pénz)mint az aki elhív egy stroboszkópos discoba úgy,hogy tudja epilepsziám van és a válasza csak annyi: "majd a férjed hazavisz ha rosszul vagy,de ne jöjjön bulizni". az addig volt a barátom. de így még nehéz is lenne másokkal ismerkedni,hogy a férjemre szorulok és általába vele megyek el max hétvégén 1-2 órára.
Kedves 29-es!
Ő elvből nem akarja lecserélni,mert ha javítható ne költsünk fölösen plláne,hogy 1 hónap múlva megjön a baba. Ezt teljesen meg is értem,csak azt nem veszi figyelembe,hogy evvel nekem nehezíti meg az életem,de szerinte csak hisztizem.
2014. márc. 19. 12:00
32/52 anonim válasza:
MOst cseszted el az életed, hogy egy gyerekkel örökre összekötöd magad vele!
2014. márc. 19. 12:21
33/52 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ nos ez is egy vélemény. Amúgy tényleg rendes meg minden csak az ilyen dolgokban hajthatatlan. Nem a kapcsolatunkkal van a baj hanem,hogy mindent ami fizikai munka azt semmibe vesz.
2014. márc. 19. 12:34
34/52 anonim válasza:
aztán reméld hogy a gyereked nem kétkezi munkás akar lenni, mert apuci kitagadja!
diplomás szűk látókörű ember a párod, sajnálatos! remélem a házat is ő húzta fel, mert ugye a kőművest lenézte! ennyire korlátolt embert! gratula hozzá!
2014. márc. 19. 12:36
35/52 A kérdező kommentje:
nyilván nem örülne neki,mert hallgathatná párszor a monológot,de szerintem akkor belátná (nyilván lenne vita,de akkor nem viselne meg annyira mint most amikor tényleg egyedül vagyok és senkivel nem tudom normálisan megbeszélni mi bánt a páromon kívül akinek a hozáállása nem változik).
A házat újonnan vettük,de arra is mindig kifejti,hogy az nem volt olyan nehéz munka mint az övé amikor pedig mondom,hogy csináld a válasz az,hogy ő nem azért tanult.
2014. márc. 19. 12:44
36/52 anonim válasza:
Szerintem atom nagy sutyerák a férjed. Ez a véleményem a szituációról.
De kíváncsi lettem, hogy mi a végzettsége, hogy ennyire nagyra van magával.
2014. márc. 19. 13:37
37/52 A kérdező kommentje:
2 diplomája is van. Amúgy bölcsész,de van saját vállalkozása is ami mellett nincs szüksége főállásra.
2014. márc. 19. 14:13
38/52 anonim válasza:
bölcsész aha (am. én is az vagyok) de tökre megbecsülöm a munkásokat, mert nélkülük nem lenne hol lakni, nem lenne semmi. és a párom is az, mégis többet keres mint én! párod egy bunkó!
2014. márc. 19. 14:15
39/52 anonim válasza:
Na pont a bölcsész az, akinek nem kéne vernie a mellét a diplomájára(elnézést utolsó, nem téged akarlak sértegetni) és lenézni a szakmunkásokat. Ők nagy százalékban nem termelnek semmit a társadalomnak szakmunkásokkal ellentétben. Mondom ezt diplomásként.
2014. márc. 19. 14:19
40/52 A kérdező kommentje:
igaz,hogy ő úgy lett nevelve,hogy soha semmire ne költsön fölöslegesen ha van akkor se de az ő családjába a "fölösleges" az volt,hogy pl. ha a cipő tönkremegy azt még meglehet javíttatni (akkor is ha az anyagot szétmarja valami úgy,hogy előtte 1 másfél évig hordta), nem kell újat venni. Én mindig napokig könyörgök neki,hogy nézzen másikat. Vagy mondjuk heti 1 kocka milka amit eszik,mert a többi "fölösleges". És ezen kívül más édességet nem is vesz. Pedig a szülei is megtehetik,hogy ne kelljen ennyire fukarkodni de ők nem akarják és nyilván a férjem ezt hozta otthonról. Innen jön,hogy számára ezek "fölösek". Ez a lenézés meg szerintem dac a szülei ellen hisz ők sose ismerték el,hogy mire vitte mindig másokat magasztaltak míg őt soha, de már nem a szüleivel van,hogy dacoskodnia kelljen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!