Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így normális?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást a férjemmel. Mindent megbeszélünk de mióta terhes vagyok és ágyba kényszerültem és egész nap nincs kihez szólnom picit ingerlékenyebb vagyok. Mivel sehova se mehetek így nagyon kevés barátom maradt. (2 akikkel beszélek) A minap elromlott a mosógépünk. Barátnőm párja mosógépszerelő és mondta,hogy mivel nincs rá garancia ő megcsinálja óránként 1000 ft-ot kér érte. Én ezt reálisnak látom. Viszont a férjem közölte,hogy ha több lesz mint 1 óra nem hajlandó neki fizetni sőt akkor se ha a mosógép javíthatatlan (20 éves). Mikor mondtam neki,hogy ő se szeretné ha nem fizetnék ki a válasz az volt: "de ő csak szerelő". Az,hogy ő a diplomája miatt a saját szakmáján kívül semmit nem tart értelmesnek az mindegy,mert e miatt már volt pár vitánk. Viszont ha felhozom neki,hogy mégis csak a barátaink mindig azt mondja "max nem beszélünk velük". Nekem pedig rajta kívül 1 barátom van (akivel 2-3 naponta beszélünk ha nem dolgozik) és vele nagyon jól megértjük egymást,viszont így tuti nem áll velem szóba.Nekem pedig tényleg nem lesz kihez szólnom. Amikor mondom neki ordít,hogy minek védem őket, vitázunk, nekem begörcsöl a hasam és evvel a kicsit veszélyeztetem így próbálom kerülni a vitát. A kérdésem az lenne,hogy szerintetek normális a hozzáállása?! Köszönöm.
Nekünk a háromszorosáért vállalta be párom ismerőse, tavaly....
2014. márc. 19. 11:00
2/52 anonim válasza:
Ezres óránként?
Épp mosógépszerelőt keresek,küldd hozzám,én adok neki többet is (aki jön,annak a kiszállási dija csak 4ezer,és még rá se nézett).
Ez kb a barátnak a benzin ára.
A férjed idióta.
2014. márc. 19. 11:01
3/52 A kérdező kommentje:
csak azért csinálja meg ennyiért,mert a barátnőm párja amúgy ő se ennyiért dolgozik :) de sajnos a férjem ebben hajthatatlan én pedig nem nagyon szeretnék se vitázni se elveszteni azt a barátomat aki mellettem van ebben a nehéz időszakban
2014. márc. 19. 11:05
4/52 anonim válasza:
Hát ezek elég furcsa dolgok.
1. A férjed nem normális, amiért kiabál veled. No meg abba is gondot látok, hogy lenézi a "barátaidat"
2. A barátod nem barátod, ha pénzt kér tőled a javításért. Az ilyeneket mi baráti körbe egy ebédmeghívásos utána beszélgetős közös programmá szoktuk változtatni. Sose fogadunk el baráttól pénzt, főleg nem óradíjat.
Nem a pénz sok amit kér, hanem az elgondolás nem egyezik a barátsággal. Legalábbis mi ezt hívjuk szívességnek. Ha alkatrész kell az más, de a munkadíjat nem fizettetjük ki.
2014. márc. 19. 11:07
5/52 anonim válasza:
Hívjatoj szerelőt és mindenki boldog lesz. Te nem veszíted el a barátnődet, a férjed meg csak alkudozzon egy idegennel az áron.
2014. márc. 19. 11:11
6/52 anonim válasza:
Ha egy vadidegent hívtok, annak is kell fizetni valamennyi, nyilván többet, akkor is ha nem tudja megjavítani a mosógépet.
Ha megtehetitek, vegyetek új mosógépet...
2014. márc. 19. 11:11
7/52 anonim válasza:
Férjem is szerelő.
Havernak ismerősnek ő is minimális dijjal melozik,kávé,kóla vagy minimális pénz.Ingyen nem melózik senkinek mert úgy vettük észre hogy az kellemetlen,nekünk is az volt mikor az unokatesó nem kért pénzt a meszelésért,és akkor kezdhteük filozni hogy háláljuk meg atb.
férjed hozáálása elég gáz amugy..
2014. márc. 19. 11:14
8/52 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Nos számomra teljesen elfogadható ha pénzt kér (nyilván normális keretek között). Ahelyett,hogy idejön hétköznap,munkaidőben és ennyiért megcsinálja nekünk mehetne máshova is ahol a normális díjat számolhatja fel. Ha csak úgy hívnám a kiszállása több. Nem is evvel van a baj.
2014. márc. 19. 11:16
9/52 A kérdező kommentje:
Megkérdeztünk pár szerelőt alapból 3-5 ezer mire kijönnek plusz az óránkénti munkadíj. Arra azt mondta a férjem,hogy mivel nem tudjuk előre mennyi lenne az idő mire elkészül (ha javítható) így előre se tudunk kalkulálni. Ebben pedig igazat adok neki,mert idejön, dolgozik pár órát (lehet nem is kéne csak húzza az időt) és közli,hogy 30. Addig amíg ez javítható nem szeretnénk csak úgy 60-at dobálni. Akkor már a babára.
2014. márc. 19. 11:19
10/52 anonim válasza:
Mondd meg a férjednek, hogy ha ez így nem felel meg neki, akkor keressen és hívjon ő egy másik szerelőt és úgy egyezkedik vele, ahogy akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!