Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha valakivel nem lehet beszélni? Mivel lehet rávenni, hogy normális párbeszédet folytasson velem?
Majd minden tanácskérő kérdésnél azt írják, hogy a kérdező beszélje meg a párjával a gondot. Én is többször kaptam ezt a választ, és nem tudom, mit tegyek! Hiába próbálok a férjemmel beszélni, egyszerűen nem lehet vele! Nem válaszol, van hogy csak nevet kínjában, elismétli, amit mondtam, hasonlók. Van, hogy napokig nem beszélünk. Gyerekeink vannak, közös egzisztenciánk és szeretem, de kezdek megőrülni! Elpazaroltnak érzem a napokat, heteket és hülyének érzem magam, hogy hagyom, hogy így bánjon velem, mégsem akarom elhagyni. Van megoldás?
Amúgy, rég házasok vagyunk, de régen ez nem volt probléma. Most is időszakosan. Egyszerűen nem értem és nem tudok mit tenni.
"Nem válaszol, van hogy csak nevet kínjában, elismétli, amit mondtam, hasonlók."
Ez nagyon undorito viselkedes. Exem ugyanez volt, es epp ezert csak ex. Nagyon gyerekes viselkedes.
Ha mindig csak mondod, hogy elhagyod, de nem teszed meg, ez fog menni meg nagyon sokaig. Tegyel valamit, hogy lassa, nem szorakozhat. Ha nem akarod elhagyni, akkor meg fogadd el igy.
" Elpazaroltnak érzem a napokat, heteket és hülyének érzem magam, hogy hagyom, hogy így bánjon velem, mégsem akarom elhagyni."
hááát anyukám,meg is érdemled a sorsodat.
"Mondtam már neki többször, hogy elhagyom, de tudja, hogy nem fogom"
Akkor fölösleges mondogatni. VAGY elfogadod, hogy ilyen, ez lesz életed végéig, és maradsz vele, VAGY ha nem tetszik, akkor szeded a sátorfádat és elmégy. Ha csak fenyetözöl vele, akkor ne csodálkozz, hogy nem vesz komolyan.
olyan témákat kell felhozni, amik őt érdeklik.
ha érdeklődést mutatsz őiránta, vagy azon dolgok iránt amit szeret, akkor meg fog nyílni, beavat az életébe "barátjává"válsz.
pl az én exem ált akkor nyílt meg, amikor pénzszerzési ötletekkel álltam elő, hogy mit kezdhetnénk még, vagy amikor arról beszéltem, hogy ha ennyi idősen ismét tanulni akar, milyen irányokról mi a véleményem, vagy amikor a barátairól érdeklődtem, elmesélte róluk a véleményét, egyszóval ha Róla van szó, mindenki szívesen beavat az életébe.
ez első lépés ahhoz, hogy megnyíljon, bizalmába fogadjon, elfogadjon. fontos, hogy nem a hibákat kell keresni a gondolataiban, nem véleményezni, csak natur elfogadni amiket mond, mesél.
ha ez megvan, akkor alakul ki benne, hogy ösztönösen kíváncsi lesz a te véleményedre, azaz Rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!