Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez normális válasz vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális válasz vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

Reggeli készülődés idején a férjemnek elmondtam egy ötletemet az egyik megoldandó problémánkra.

Azt mondta, hogy nem értem, hogy mit beszélsz és nincs is időm erre.

Ez a reakció belefér egy normális kapcsolatba?

Nekem rosszul esett, olyan lekezelő...lenézettnek, idiótának érzem tőle magam.

2014. jan. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
43%

Nekem nem fér bele, mi nem beszélünk így egymással.

Délután üljetek le, és beszéljétek meg ezt is, meg a problémát is.

2014. jan. 16. 07:10
 2/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hogyan lehet egy ilyen beszélgetést úgy bevezetni, hogy ne legyen belőle balhé?

2014. jan. 16. 07:13
 3/44 anonim ***** válasza:
64%
Nem lekezelő, hanem érthető válasz. A problémákat NEM akkor kell megbeszélni, amikor nincs rá idő. Hanem akkor, amikor mindkettőtöknek van rá ideje. Vagy azt vártad, hogy elkéssen a te problémád miatt a munkából?
2014. jan. 16. 07:16
 4/44 anonim ***** válasza:
71%
A reggeli rohanásban elfogadható válasz.
2014. jan. 16. 07:17
 5/44 A kérdező kommentje:

Reggel ezért nem ér rá.

Délután meg azért mert a gyerekekkel foglalkozik és olyankor egyetlen szót sem mondhatok,ami nem a játékkal kapcsolatos, mert akkor ócska anya vagyok.

Este meg jóval előbb elalszik, mint a gyerekek.

Sosincs időnk beszélni.

2014. jan. 16. 07:21
 6/44 A kérdező kommentje:

"te problémád miatt a munkából"

nem az én problémám, a mi problémánk, óvodai kérdés

egyedül nem dönthetek semmiben, mert akkor én vagyok az idióta, aki rosszul döntött, megbeszélni meg nincs időnk

2014. jan. 16. 07:30
 7/44 anonim ***** válasza:
81%

Komoly témát sose hozz reggel fel. Mert lehet, hogy te pihent vagy, de az a másik, ha egy bagoly tipus, azt sem tudja merre az arra.

Az írásod alapján nálatok jóval több probléma van mint am it te észreveszel. Gyakorlatilag a házasságod romokba.Simán az írásodból lehet látnia annak, aki már sok-sok éve házas.

2014. jan. 16. 07:30
 8/44 A kérdező kommentje:

Okés, jó ez a reggeli észrevétel. A nehézség az, hogy ma kell választ adjunk.

Az ő órája ébreszt hamarabb, de ő alszik estétől reggelig általában legalább 6 órát.

Én éjjel fent vagyok sokat, nem tudok aludni, mert feszítenek a gondok.

2014. jan. 16. 07:32
 9/44 anonim ***** válasza:
74%
de ugye ilyet szoszerint nem mond a férjed, hogy -idiota, meg ocska anya vagy? nálunk nem férne bele ez, se a hangnem, se az hogy ne legyen idönk beszélni egymással. sajnálom, hogy ilyen negativ érzéseid vannak a férjed mellett.
2014. jan. 16. 07:38
 10/44 A kérdező kommentje:
ma nem mondta, de volt egy idő, amikor naponta elmondta, csak, hogy tudjam, hogy mennyit érek és hogy hol a helyem, nehogy túl nagyra tartsam magam, pedig egy nulla vagyok,aki semmit nem tud megcsinálni
2014. jan. 16. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!