Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális válasz vagy nem annyira?
Reggeli készülődés idején a férjemnek elmondtam egy ötletemet az egyik megoldandó problémánkra.
Azt mondta, hogy nem értem, hogy mit beszélsz és nincs is időm erre.
Ez a reakció belefér egy normális kapcsolatba?
Nekem rosszul esett, olyan lekezelő...lenézettnek, idiótának érzem tőle magam.
Nekem nem fér bele, mi nem beszélünk így egymással.
Délután üljetek le, és beszéljétek meg ezt is, meg a problémát is.
Köszönöm!
Hogyan lehet egy ilyen beszélgetést úgy bevezetni, hogy ne legyen belőle balhé?
Reggel ezért nem ér rá.
Délután meg azért mert a gyerekekkel foglalkozik és olyankor egyetlen szót sem mondhatok,ami nem a játékkal kapcsolatos, mert akkor ócska anya vagyok.
Este meg jóval előbb elalszik, mint a gyerekek.
Sosincs időnk beszélni.
"te problémád miatt a munkából"
nem az én problémám, a mi problémánk, óvodai kérdés
egyedül nem dönthetek semmiben, mert akkor én vagyok az idióta, aki rosszul döntött, megbeszélni meg nincs időnk
Komoly témát sose hozz reggel fel. Mert lehet, hogy te pihent vagy, de az a másik, ha egy bagoly tipus, azt sem tudja merre az arra.
Az írásod alapján nálatok jóval több probléma van mint am it te észreveszel. Gyakorlatilag a házasságod romokba.Simán az írásodból lehet látnia annak, aki már sok-sok éve házas.
Okés, jó ez a reggeli észrevétel. A nehézség az, hogy ma kell választ adjunk.
Az ő órája ébreszt hamarabb, de ő alszik estétől reggelig általában legalább 6 órát.
Én éjjel fent vagyok sokat, nem tudok aludni, mert feszítenek a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!