Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Váljak? (Nem kapcsolati tanácsokat szeretnék, hanem normális válaszokat)
A feleségemmel teljesen elhidegültünk egymástól már több éve, van egy 8 éves kislányunk, akit nagyon szeretek, és nem tudnám elhagyni őt semmi pénzért.
2 éve megismerkedtem egy nővel, akinek 1 év múlva mondtam el, hogy családom van. Őt szeretem, és nem tudom nem is akarom elhagyni őt, tőle sokkal többet kapok érzelmileg, mint a feleségemtől. Készen állok vele leélni az életemet.
ő semmit nem erőltet, annyira tisztel, és szeret hogy ezek után is velem maradt. Soha nem emlegeti nekem tehát hogy váljak el, mindig kérdez a kislányomról, házias egy igazi kis csoda éppen ezért is szerettem belé ennyire.
Gondolkoztam a váláson, de nem tudom mit tegyek, csakis a kislányom miatt nem léptem még "otthon".
ebben az esetben válj el és harcolj a gyerekért is !
bár nehéz lesz ma már nem csak az anyának ítélhetik a gyereket ha pl nálad jobbak a körülmények
sok sikert
Ha no lennel, akkor most udvariasan leszidnalak.
De mivel ferfi vagy, csupan annyit mondok:
"Menj te a ..csaba!"
39F
Nem értem egyes embereknek miért nem tiszta, hogy ha mással akarnak kapcsolatot folytatni, akkor el kellene válni?
A kislányt ettől nem fogd elveszteni, megegyezhettek közös felügyeletben és annyit látod, amennyit akarod.
De hogy miért a megcsaláshoz kell folyamodni...?
Ha megtaláltad az IGAZIT,
akkor nem kell leélned az életedet egy elhidegült sárkánnyal!!
"Ha megtaláltad az IGAZIT,
akkor nem kell leélned az életedet egy elhidegült sárkánnyal!!"
Honnan tudod, hogy a felesége egy sárkány? Apámnak is ez volt a szövege anyám felé, őt hibáztatta az elhidegülésért, miközben csakis egyetlen oka volt annak, hogy folyamatosan csalta őt: nem bírt magával.
Szerintem szánalmas vagy, kérdező, legalábbis férfinek biztos nem férfi. Szerinted ez így jó a lányodnak? Látni, hogy apuci félrekefél, kimarad otthonról, és megy a veszekedés, sírás? Komolyan szánalmas. Azt csinálsz, amit akarsz, mert van egy olyan érzésem, hogy 2 év alatt már elég sérülést szerzett az a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!