Nem vagyok normális!? Tanácsokat szeretnék nem lehurrogást!
és te mennyit foglalkoztál a férjeddel? ez valami fóbia néhány nőnél? : velem foglalkozni kell!!
szerintem vagy kölcsönös vagy hagyjuk a csudába!!
Szia! :) Áh, ne hülyéskedj, normális vagy! Óriási hiány van az életedben, amit megpróbálsz pótolni. Zavart az életed, amit jó lenne a helyreraknál. Elsőnek kérdezd meg magadtól hogy szereted e a párod. Van e jövője a kapcsolatnak, mit akarsz a másiktól.
Ha a sok sok hangya eltűnik a fejedből akkor rendbe jön az életed. :)
Te nem dolgoztál az elmúlt 14 évben? Vagy a párod eltartott,és unatkoztál,ezért tartottál szeretőt? A férjed szó nélkül tűrte,hogy egy másik férfivel jársz szórakozni? Nem értem,hogy miben hanyagolt el a férjed? Ez a mai nőknél valamilyen mánia! Akinek van értelmes elfoglaltsága,az nem unatkozik és nem is érzi elhanyagoltnak magát. Miért kellene egy férfinek állandóan körülugrálni a nejét! Ha sokat dolgozik, és ezért tudtok új lakást venni ( nem értem,mi az a kecó),akkor nem is lehet energiája munka után a neje kívánságait lesni. Egy házasságban mindkettőnek egyformán kell vállalni a terheket is. Ez nem csak az anyagiakra vonatkozik!
Két lehetőséged van: megbecsülöd a férjed és a gyerekedet, a másikkal végérvényesen szakítasz,rendbehozod a házasságodat, vagy maradsz a másik mellett, és a lányod hagyod az apjánál.
Ez az egyedüli tisztességes megoldás..
45/N
Kedves utolsó válaszadó!
Nekem is van "értelmes elfoglaltságom" -háztartás,ház körüli és 2 gyerek,januárban jön a 3. szóval nincs időm unatkozni! Akkor én is semmire való vagyok,mert úgy érzem,el vagyok hanyagolva,mintha egyedül álló szülő lennék?
Kedves Kérdező?
Szereted egyáltalán a férjed? Szereted annyira,hogy továbbra is mellette maradj? Miért vagy Vele? A pasi,hogy áll a kislányodhoz?
Egyet értek az elsővel,szerintem sem kell a szépet elfelejteni:)
Első sorban magadban kell tisztáznod,ki iránt mit is érzel,hogy később dönteni tudj!
Remélem,jól döntés születik,és boldog leszel,a kislányoddal együtt:) bárhogy is döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!