Nem vagyok normális!? Tanácsokat szeretnék nem lehurrogást!
Beszéltél már a férjeddel az érzéseidről?
Ha igen,mit reagált rá?
Arra gondolj,hogy előbb-utóbb belőle is kiszeretnél.Talán ő is elhanyagolna később.
Nem érné meg felrúgni a házasságodat.
Amúgy hogy bírod,azt,hogy ilyet titkot őrizgetsz??Nem lehurrogás,tényleg érdekel.
21:41-es vagyok
Én is szeretném,ha a párom "bújósabb" lenne,és én is beszéltem már Vele,amire Ő az felelte,hogy Ő ilyen, fogadjam el. Ne várjam,hogy hasonlóan hozzám kijelenti,csak úgy,amikor az eszébe jut,hogy szeret. Pedig szeret. Ezt apróságokban lehet észre venni: pl,szerettem volna már jó ideje valamit,amit Ő amint tudja,megcsinálja. Amikor még nem volt vállalkozó,akkor is ugyan ez volt,leszámítva,hogy a vacsit és az uzsi időben elfogyasztott ebédet együtt ettük.
Nincsenek esti séták,néha -heti max 3 alkalom- tudunk családként együtt enni, sőt,nagyon nem is beszélgetünk, mert dolgozik,keveset vagyunk együtt.Most is,még kinnt van,dolgozik. Tényleg,mintha egyedülálló szülő lennék.
Igaz,mi nem olyan régóta vagyunk együtt,de nekem eddig meg sem fordult a fejemben,hogy másfelé kacsingassak,mert olyan amilyen,de így szeretem-akkor is,ha hiányzik a Vele töltött idő.... Ez alatt a pár év alatt több mindenen mentünk át,mint a velünk egy korú párok.
Bár meg kell hogy jegyezzem,soha nem tett semmilyen megjegyzést sem,a külsőmre-még akkor sem,amikor tudtam,hogy irritálóan nézek ki. Szerintem a párom részéről ez az igazi szerelem:elfogad úgy,ahogy vagyok,és amikor teheti,próbál a kedvemben járni.
Sajnálom,hogy ezt kell hogy írjam,de szerintem a Te férjedben nincs meg az,ami össze kellene hogy tartson Titeket.Te hiába mondod azt,hogy szereted,ha Ő nem biztos,hogy elfogad pl:azzal a + 4 kg-oddal. Nagyon őszintén kellene Vele beszélned,hogy tisztábban tudj látni.-Ha a kislány miatt aggódsz,ne tedd! Jobb egy boldog anya egy mostohával,mint egy boldogtalan anya,egy apával. Az apja maradna akkor is a kicsinek,ha Te a "szeretőt" választod.
Remélem hamarabb dűlőre jutsz,mint ahogy a férjed megneszelné,hogy valami nem stimmel!
A lényeg: miután beszéltem a párommal,igaz,nagyon ritka,DE! néha-2 havonta- csak úgy,a semmiből kijelenti,hogy szeret.
:) Remélem,jól döntessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!