Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális?

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
El szeretnék költözni itthonról. Van egy külön lakásunk, ahol 6 évig senki nem lakott, azután odaköltözött egy ember (eleinte úgy volt, hogy 3 hónapra) 6 hónapja lakik ott, de csak néha van a lakásban, szóval nem létszükséges neki ott laknia. 40E ftot fizet nekünk, hogy ott lakjon. Oda szeretnék költözni, de apukám azt mondta hogy csak akkor ha fizetek neki ugyanennyit. Azért kérdezem, hogy normális-e mert igazából amíg itthon lakom nem kér semmi pénzt, de ha elköltöznék egyből kérne, mikor 6 évig üresen állt a lakás. Még ha azt mondja fizessek akkor 20E ftot megértem, de ugyanannyit kér a saját fiától, mint egy idegen embertől.
2011. nov. 22. 22:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanannyi költséget csinálsz, mint az idegen ember...
2011. nov. 22. 22:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Azzal hogy ott lakom? Lehet félre értettél valamit, de ebben a 40E ftban nincs benne a rezsi akkor nem tudom milyen költséget csinálnék. Ez csak a lakbér, ennyit kérne, a rezsit azt külön fizetném! Ha másra gondolsz akkor fejtsd ki!
2011. nov. 22. 22:59
 3/20 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom, hogyha odaköltöznél, akkor a családi kasszába havi 40ezerrel kevesebb jutna, amit lehet megéreznének.

Amúgy el tudnád magad tartani? (rezsi, kaja)

2011. nov. 22. 23:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen, el tudnám, bár ez nem tudom hogy kapcsolódik a kérdéshez... Az az érdekes, hogy 6 évig ez a pénz nem hiányozott a családi kasszából.
2011. nov. 22. 23:02
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy azt hiszi apukád, hogy nem tudnád magad eltartani? Nagykorú vagy már?

Barátnőméknél ugyanez volt a helyzet, de ott csak a rezsit kellett fizetniük a szülőknek.

Amúgy miért szeetnél elköltözni? Lehet csak az okokat nem értik a szüleid és úgy gondolják feleslegesen laknál egyedül, ha velük is jól megvagy

2011. nov. 22. 23:05
 6/20 anonim ***** válasza:
55%

Vegyél ki egy másik albérletet, én tuti nem fizetnék bérleti díjat a saját apámnak, milyen dolog ez már...

De csak ünnepnapokon állnék vele szóba ezután...

Hogy lehet valaki ennyire pénzéhes...

2011. nov. 22. 23:07
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Úgy néz ki hogy a apádnak fontosabb a pénz mit a saját fia.
2011. nov. 22. 23:10
 8/20 A kérdező kommentje:

Nagykorú vagyok, amennyire ismerem nem azért kér pénzt hogy itthon maradjak, de ezt nem fejtem ki, mert ezt tényleg kizártnak tartom. Egyszerűen el szeretnék szakadni itthonról, önálló szeretnék lenni. Nyugodtabb is lenne.

Utolsónak: Mennék én más albérletbe is csak az ehez képest drágább lenne, lehet hogy a közelben nem is találnék ( mert ez elég jó környék, minden közel van) Vagy a másik nem lenne így felszerelve, vagy nagyon lelakott lenne. Ilyen lakást pedig nem találnék másikat 40E ft-ért. Ráadásul abba a lakásba nőttem fel, tudom hogy ki lakott ott előttem stb. De egyébként ha találnék ugyanilyet akkor szó nélkül mennék inkább oda.

2011. nov. 22. 23:16
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
Apád csak a való életre akar nevelni.máshol sem csak a rezsit fizetnéd.ha annyira felnőtt vagy hogy külön akarsz költözni akkor fizess annyit mint más fizetne.
2011. nov. 22. 23:31
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem arról van szó, hogy nem akarja, hogy elmenj otthonról, vagy esetleg hogy a saját territóriumának érzi annak a lakásnak az ügyét, és szívózni próbál. De az is lehet, hogy hiányzik neki a pénz, végülis válság meg egyéb ilyen baromságok vannak
2011. nov. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!