Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez normális válasz vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális válasz vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

Reggeli készülődés idején a férjemnek elmondtam egy ötletemet az egyik megoldandó problémánkra.

Azt mondta, hogy nem értem, hogy mit beszélsz és nincs is időm erre.

Ez a reakció belefér egy normális kapcsolatba?

Nekem rosszul esett, olyan lekezelő...lenézettnek, idiótának érzem tőle magam.

2014. jan. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
56%

A fontos kérdéseket ténleg nem reggel kell megbeszélni, akkor mgé tompa az ember agya.

Ami viszont a többi írásoddal kapcsolatos... hát én komolyan nem értem, emberek, hogy tudnak ilyen emgalázó kapcsolatokban élni.

2014. jan. 16. 10:52
 32/44 anonim ***** válasza:

A reggeli rohanásban is lehet normálisan, tisztelettel válaszolni a házastársunknak.

A férjed ezt nem tette meg....nálunk ilyesmi nem fér bele. Normálisan beszélünk egymással.

27/N

2014. jan. 16. 10:52
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Normális. Ennyire nem kéne pi.csának lenni! Tuti nem vagytok még együtt évtizedek óta.......
2014. jan. 16. 10:55
 34/44 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Abban mi mindannyian elmondhatjuk a személyes véleményünket, hogy nekünk mi "fér bele egy normális kapcsolatba", és gondolom, arra nézve is láttál már közelebbi példákat a saját környezetedben, hogy mind a nőknél, mind a férfiaknál nagyon nagy különbségek lehetnek abban, hogy kinél hol van az a bizonyos tűréshatár.

A saját életedben viszont Neked magadnak kell tudnod, érezned, hogy mi az, amit Te el tudsz fogadni a párodtól, és mi az, amit már nem. És ha van olyan, amit nem, arról csak Te tudsz Vele őszintén beszélni, illetve csak Te tudhatod, hogy milyen lehetőségeket tudsz elképzelni a jövőtökre nézve abban az esetben, ha a kéréseid hosszabb távon süket fülekre találnak.

Csak Te tudhatod, hogy mi az, amitől még nem sérül olyan mértékig az önbecsülésed, hogy az számodra elfogadhatatlan legyen, és mi az a pont, ameddig még a súrlódások, viták, bántó, esetleg időnként lekezelő vagy megalázó megjegyzések ellenére is szeretni tudod a férjedet, és mi az, amitől már esetleg szép lassan el fogsz tőle hidegülni, és az érzelmi eltávolodás után úgy döntesz, hogy nem akarsz tovább vele élni.

Kívülállóknak lehetnek jó meglátásaik, hasznos és gondolatébresztő tanácsaik, de a döntés felelőssége a Tiéd, mert a következmények Téged és a Te családodat érintik.

2014. jan. 16. 11:15
 35/44 anonim ***** válasza:

A válasz tartalma elfogadható, a válasz meg nem.

"majd máskor beszéljük meg" - mondjuk így valahogy.

De hát te is írod, hogy ez csak egy eset, - ha nem hajlandó/képes kommunikálni a család dolgairól, akkor egy sötét sültparaszt, akinek éppen megy valamiféle szekér.

Nekem mondjuk sohasem jutna eszembe, hogy bármi munkahely fontosabb lehetne a gyerekeimnél.

2014. jan. 16. 11:58
 36/44 anonim ***** válasza:
Szerintem amiket a férjed mond, az nem fér bele egy normális kapcsolatba. Ha nem tűnt volna fel, teljesen elveszi az önbizalmad. Én hozzá se mentem volna. Nem gondoltál még válásra?
2014. jan. 16. 13:59
 37/44 A kérdező kommentje:

Te biztos egy tökéletes nő vagy, soha nem cseszed fel a férjed fejét.

Nem gondoltam sehol, hogy tökéletes vagyok. Sőt, munkám sincs, nem kellek sehova. Mondjuk, ezt a férjem is megmondta előre, hogy hiába jártam több iskolába, úgyis látják az idióta fejemen, hogy egy barom vagyok és nem vesznek fel.

Most is felcsesztem a férjem fejét, mikor mondtam neki, hogy ugye nem felejtette el,hogy fősulis csoport-találkozom lesz holnap este....azon ment a vita, hogy megy normális anya nem megy el sehova a gyerekei mellől csavarogni, hanem velük játszik.

2014. jan. 17. 03:49
 38/44 A kérdező kommentje:

Pénz: jóval több volt a fizetésem mint neki az első években...mármint ha arra gondoltál, hogy a pénze miatt...

most viszont nincs munkám és egyetlen bíró sem ítélné a gyerekeket egy munkanélküli senkiházinak...ezért nem opció a válás

2014. jan. 17. 03:52
 39/44 A kérdező kommentje:

Neked ez így jó? Szerinted a gyereknek jó lesz ilyen légkörben felnőni?

Nem, nem jó, de bármit teszek vagy nem-teszek, nem változnak a dolgok. Gondolom, nem jól csinálok valamit...vagy semmit nem csinálok jól... és tényleg igaza van a férjemnek, hogy nulla vagyok.

2014. jan. 17. 03:56
 40/44 A kérdező kommentje:

Neked ez így jó? Szerinted a gyereknek jó lesz ilyen légkörben felnőni?

Nem, nem jó, de bármit teszek vagy nem-teszek, nem változnak a dolgok. Gondolom, nem jól csinálok valamit...vagy semmit nem csinálok jól...

2014. jan. 17. 03:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!