Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez normális válasz vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális válasz vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

Reggeli készülődés idején a férjemnek elmondtam egy ötletemet az egyik megoldandó problémánkra.

Azt mondta, hogy nem értem, hogy mit beszélsz és nincs is időm erre.

Ez a reakció belefér egy normális kapcsolatba?

Nekem rosszul esett, olyan lekezelő...lenézettnek, idiótának érzem tőle magam.

2014. jan. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
9%
Ne hiszem, hogy te egyedül egy óvodai kérdésben nem tudsz dönteni. Az óvodai kérdésekben mindig is az anya az aki dönt, a pasinak csak a melójával való dolgok azok amik terhelik. Az otthon és a gyerekekkel kapcsolatos összes dolgokban az anya az aki döntést hoz.Eleve egy pasi képtelen arra, hogy normálisan átlássa a helyzeteket, nekik még egy csekk feladás is gondot okoz.
2014. jan. 16. 07:49
 12/44 anonim ***** válasza:
87%

Szóval az nem zavar téged, hogy leidiótáz és nullának tart, de azt megkérded gyakorin, hogy normális-e az a válasz amiben nem sok, max egy minimális sértés van?

Ez vagy kamu, vagy nagyon naiv vagy. (nem írom, hogy buta, mert az önértékelésed így is a béka se..ge alatt lehet).

Komolyan kérdem, miért hagyod magad megalázni?

13/44 anonim ***** válasza:
10%
10 Az, hogy magadat sajnálod, rengeteg energiát emészt fel, amit sok-sok más dologra is felhasználhatnál.
 14/44 A kérdező kommentje:

dehogy nem zavar!

a naív az enyhe kifejezés, a buta nem találó :)

2014. jan. 16. 07:51
 15/44 A kérdező kommentje:
vagyis buta voltam valamikor, de most más élethelyzet van
2014. jan. 16. 07:51
 16/44 A kérdező kommentje:
hogyan lehet befejezni ezt, amit önsajnálatnak hívsz? én inkább szerencsétlenkedésnek és út-talanságnak,tehetetlenségnek érzem
2014. jan. 16. 07:53
 17/44 A kérdező kommentje:
Nem dönthetek ebben. A kérdés, hogy váltsunk-e óvit.
2014. jan. 16. 07:54
 18/44 anonim ***** válasza:
91%

A kérdèsed alapjàn belefèr (èn se szeretem reggel a komoly beszèlgetèseket)

a kommentek alapjàn nem nem fèr bele, alàrendelt megalazott vagy...

2014. jan. 16. 07:57
 19/44 anonim ***** válasza:
76%

Jól megnevelt az urad, te már tényleg "tudod hol a helyed".

El is fogadod, hogy nem dönthetsz.

Ne mondd már, hogy nem vagy buta... teljesen el vagy nyomva és te ezt el is fogadod, mint egy alázatos kiskutya. Miért nem mondod meg neki, mikor bánt, hogy TE minek tartod őt? Te amúgy tényleg minek tartod őt?

2014. jan. 16. 07:57
 20/44 A kérdező kommentje:
A minek tartod őt...kérdésről eszembe jutott, hogy már mondta azt is, hogy azért tart, hogy takarítsak és pakoljak...ezt akkor mondta, mikor nem volt rend, mire hazajött, mert szét pakoltak a gyerekek és nem raktam időre rendet( hamarabb jött haza, mint szokott)
2014. jan. 16. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!