Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi van akkor, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha valakivel nem lehet beszélni? Mivel lehet rávenni, hogy normális párbeszédet folytasson velem?

Figyelt kérdés

Majd minden tanácskérő kérdésnél azt írják, hogy a kérdező beszélje meg a párjával a gondot. Én is többször kaptam ezt a választ, és nem tudom, mit tegyek! Hiába próbálok a férjemmel beszélni, egyszerűen nem lehet vele! Nem válaszol, van hogy csak nevet kínjában, elismétli, amit mondtam, hasonlók. Van, hogy napokig nem beszélünk. Gyerekeink vannak, közös egzisztenciánk és szeretem, de kezdek megőrülni! Elpazaroltnak érzem a napokat, heteket és hülyének érzem magam, hogy hagyom, hogy így bánjon velem, mégsem akarom elhagyni. Van megoldás?

Amúgy, rég házasok vagyunk, de régen ez nem volt probléma. Most is időszakosan. Egyszerűen nem értem és nem tudok mit tenni.

2014. febr. 20. 15:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat! :)

Olyan problémáink vannak, hogy már csak az alapvető dolgokról beszélünk, mint gyerekek, kaja, mosás, stb.

Ha régi szép emlékekről próbálok beszélni, az a válasz, hogy az már múlt és ezzel le van zárva. Ha a közös programokról próbálok, akkor addig oké, ha kajálni megyünk, különben nem ér rá, fáradt, stb. Ha a szexuális életünkről próbálok beszélgetni (én többet és újabbat szeretnék), akkor nevetés/hallgatás van. Ha valami problémát vetek fel (durván emelkedő számlák pazarlás miatt, megszegett ígéretek), akkor mindent megígér, de semmi sem történik. Ilyesmi gondjaink vannak. :(

2014. febr. 20. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
És mégis minek vagy akkor vele?
2014. febr. 20. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én vőlegényem ugyan ilyen volt. Nem akart beszélgetni, mert ő nem az a beszédes típus... nekem viszont olyan "érzékeny" a lelki világom, hogyha történik velem valami jó vagy rossz, muszáj megbeszélnem valakivel...

De hát a párom erre nem volt kapható, ezért a ffi barátaimmal kezdtem el beszélgetni. Nem tetszett neki, közöltem vele, hogyha vele nem tudok beszélgetni, akkor majd mással fogok.

Azóta ő kezdeményezi a beszélgetéseket.... :)

2014. febr. 20. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Azért vagyok vele, mert szeretem. Jó ember, mégha nem is tökéletes. :)

Próbáltam már féltékennyé tenni. Próbálkozik, de hosszútávon nem változik a helyzet.

2014. febr. 20. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez tényleg úgy hangzik, hogy valami áll ennek a hátterében. Én elhiszem, hogy nem csal meg, de valami akkor is van. Ez eléggé úgy hangzik, mintha ő már nem akarná ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy mégis meg kéne fontolnod a válást, hogyha nem akarsz egy olyan házasságban élni, ahol szinte idegenek vagytok már egymásnak. De a lényeg: ennek az állapotnak OKA van, és neked ezt kell kideríteni, hogy esetleg változtatni tudj.
2014. febr. 20. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Volt nekem egy barátnőm, aki egy idő után nem tudott semmit megbeszélni a barátjával, ha szóba hozta a problémákat, akkor a fiú nem figyelt rá, elterelte a témát, mindent megtett, csak ne kelljen a problémákról beszélgetni. Aztán a barátnőm egyszer csak azon kapta magát, hogy a barátja kidobta, és másnap már egy másik lánnyal járt (akire a lány már korábban is kicsit féltékeny volt, de mindig azt mondta magának, hogy semmi oka rá, és a barátjának sem említette).

Szóval egy kapcsolathoz mindkét féltől szükség van akaratra, és nekem úgy tűnik, hogy a férjedben ez már nincs meg.

2014. febr. 20. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Az együtt töltött 3 évből fél évig vergődtem egy ilyen szituban. Szinte könyörögnöm kellett egyáltalán azért is,hogy legalább hümmögjön,ha egyáltalán hallotta,hogy hozzá beszélek. Abszolút nem értem az ilyen férfiakat. Elhiszem,hogy energia kell egy kapcsolat fenntartásához,meg hogy nem minden beszélgetés szól kellemes dolgokról,de öcsém,senki nem tart pisztolyt a fejükhöz,hogy ne állhatna tovább,ha ez nem tetszik. Aztán meg csodálkozik,hogy otthagyom.

Nálam ez halott ügynek számít,mert ebbe bele lehet őrülni,de te tudod,kedves kérdező!

2014. febr. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!