Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen problémánál a férjem beül az autóba és elmegy itthonról, ez nem normális ugye?
Ha itthon bármilyen kellemetlen dologról beszélnünk kell,vagy a munkahelyi problémáit hazahozza és rajtam vezeti le,aminek a vége veszekedés,azonnal öltözik ,beül az autóba és órákon át haza sem jön.
Nekem ez rosszul esik,van egy kisfiúnk,olyan,mintha cserben hagyna,egyedül hagy magamra.
Mindig ilyen volt...
Lehet, hogy igy vezeti le a feszultseger, hogy inkabb elmegy otthonrol. Jobb lenne uvoltve veszekedni inkabb?
Probaljatok meg a vitaitokat veszekedes nelkul befejezni.
Szó szerint levezeti a feszültséget.
Az is lehet, hogy nem vezet órákig, hanem megáll valakinél???
Én azért valahogy lecsekkolnám egyszer, hova rohan…. Ha máshogy nem, nézd meg az órát a kocsiban. Ha három óra távollét után csak + 4 km van benne, az már megér egy kérdést….
Amúgy ez nem túl jó megoldás, mert veszélyes is lehet. Elborult aggyal rohangál a kocsival, még a végén balesetet okoz. Ha sokszor feszült, jól jöhet a sport, ott jól kitombolhatja magát az ember. Beszélj vele erről egy nyugodt pillanatában.
Szúrd ki mind a 4 kerekét.Mármint a kocsinak.
Keresztanyàm is így oldotta meg:D
Belülről bezárhatnám a bejárati ajtót,hogy a kulcs benne marad és nem tud bejönni,de mi értelme lenne ilyen dolgoknak...szeretem a férjem!
Most pedig iszok egy jó vörösbort,attól elálmosodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!