Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire bújós a párod/menyasszonyod/feleséged?
Iszonyat bújós a menyasszonyom, már-már kihat a mindennapi életünkre, nem tudom már, hogy mit tegyek.
Az utcán kézenfogva sétálunk, ez oké.
De otthon nem lehet úgy tévézni, heverészni, sokszor enni sem, hogy nem fogjuk egymás kezét, vagy nem ölelkezünk.
Megőrülök ettől, oké, hogy naponta párszor összebújunk, de ha 10 percre el akarok dőlni már az ágyon úgy, hogy nem bújunk össze, minden baja van. Hogy neki szüksége van az ölelésre, szeretethiányos, miért nem foglalkozok vele.
Miota vagytok egyutt?
Eleinte nekem is sokkal fontosabb a masik kozelsege, az oleles. De ez aztan jo par honap utan lecseng, akkor is igenylem, csak mar kevesbe. Mondjuk az exem ilyen teren, ugyan olyan volt, mint en, nalunk ez nem volt gond.
Én is elég bújós vagyok, szerencsére a párom is :), de azért van, hogy vagy én vagy Ő kicsit egyedül lenne. Ha látom rajta, akkor hagyom, nincs belőle gond.
Ha a menyasszonyod, akkor gondolom már régebb óta együtt vagytok. Idáig ez nem volt gond? Vagy most változott valami?
Egyébként mi több mint egy éve vagyunk együtt, és legalább annyit bújunk, mint a legelején, nem változott semmit.
3 éve vagyunk együtt, 27 évesek.
Mindig is ilyen volt, akkor intenzívebb, mikor valami veszekedés van. A veszekedések nagy része saját bevallása szerint is miatta vannak, elég türelmetlen és hirtelen nő.
De sok veszekedés van abból például, hogy én igényelnék egy kis külön töltött időt, értsd úgy elterülve nézni a tévét, hogy nem ér össze egy testrészünk sem.
A külön programokról ne is beszéljünk, azt mondja, együtt kell mennünk minden hova, hisz egy pár vagyunk.
Szegényke, a mindennapi életére is kihatnak az ölelések :D Micsoda problémák, már ne haragudj :D nem szoktam mások problémáját lenézni.
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele hm? Ahelyett, hogy nekünk mondod, mondd meg neki, hogy ne ennyire tapadósan, de attól még szeretve legyetek együtt.
Nekem amúgy volt egy pasim, eleinte neki is ezek voltak a kifogásai, hogy minek kézen fogva menni, ne bújjunk össze este mert beleszuszogok az arcába stb. Az évek alatt úgy "megnevelt" hogy természetesnek vettem, hogy nem kapok szeretetet, és amikor nagy ritkán kitüntetett figyelmével és állítólagos szeretetével, akkor olyan boldog voltam, hogy elfelejtettem azt is, hogy nem feltűnően, de szépen lassan porig alázott. (a végén havonta kétszer találkoztunk, és olyan indokkal szakított, hogy ráakaszkodtam).
Te miért nem szereted ha a barátnőd érzelmet mutat feléd, csak akkor amikor a külvilág látja? (tehát utcán normális a kézfogás, de otthon már ne fogdosson). Mi bajod ezzel? Szerintem, és itt ezen van a hangsúly, hogy SZERINTEM a te hozzáállásod nem normális. Nem azt mondom akaszkodjatok egymásra, de nem is vagyok benne biztos, hogy rád akaszkodik.
Én nő vagyok, de őszintén mondom, hogy ettől falra másznék! Én eleve nem szeretem amúgy, ha folyton fogdosnak, "piszkálnak". (Én valószínűleg pont a másik véglet vagyok egyébként...)
Ezt mindenképp meg kellene vele beszélned, mert rámehet a kapcsolatotok is szerintem, ha téged már nagyon idegesíteni fog a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!