Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire bújós a párod/menyasszonyod/feleséged?
Iszonyat bújós a menyasszonyom, már-már kihat a mindennapi életünkre, nem tudom már, hogy mit tegyek.
Az utcán kézenfogva sétálunk, ez oké.
De otthon nem lehet úgy tévézni, heverészni, sokszor enni sem, hogy nem fogjuk egymás kezét, vagy nem ölelkezünk.
Megőrülök ettől, oké, hogy naponta párszor összebújunk, de ha 10 percre el akarok dőlni már az ágyon úgy, hogy nem bújunk össze, minden baja van. Hogy neki szüksége van az ölelésre, szeretethiányos, miért nem foglalkozok vele.
Szia!
Mi 4 éve vagyunk együtt, azért nem állandóan, de elég sokszor megöleljük a másikat, odabújunk egymáshoz. Pl. ha én olvasok, ő meg gépezik és mikor kimegyek a konyhába egy teát főzni megölelem, odabújok hozzá. De azért nem 10 percenként csinálom, hagyom, hogy neki is legyen egy kis magánélete. :) Szerintem csak annyi kellene, hogy leültök és megbeszéled vele. :)
Mi is eléggé bújósak vagyunk a férjemmel, és filmnézés közben fogja a kezemet. Ha én egyik gépnél ülök, ő meg a másiknál, és kimegyek mosdóba, mindig megfogdos.
De ha egyikünk le akar dőlni akkor azért nem zaklatjuk a másikat... ez kicsit sok lenne.
Beszélgetni kéne a menyasszonyoddal, hogy miért érzi magát szeretethiányosnak.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!