Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire bújós a párod/menyasszonyod/feleséged?
Iszonyat bújós a menyasszonyom, már-már kihat a mindennapi életünkre, nem tudom már, hogy mit tegyek.
Az utcán kézenfogva sétálunk, ez oké.
De otthon nem lehet úgy tévézni, heverészni, sokszor enni sem, hogy nem fogjuk egymás kezét, vagy nem ölelkezünk.
Megőrülök ettől, oké, hogy naponta párszor összebújunk, de ha 10 percre el akarok dőlni már az ágyon úgy, hogy nem bújunk össze, minden baja van. Hogy neki szüksége van az ölelésre, szeretethiányos, miért nem foglalkozok vele.
Nem, ez így sehogy nem normális. Szeretethiányos, hirtelen haragú, nem tudja kontrollálni magát, megfojt. Hosszútávon ebből komoly problémák lehetnek.
Üljetek le és beszéljetek erről a dologról. Fontos, hogy ő is rájöjjön, hogy ez így nem normális. Kezdjük ott, hogy ha az ember együtt él a vőlegényével, aki szereti, akkor nem szeretethiányos. Ez nyilván valahol a múltban gyökerezik, amit viszont meg kell tanulni lezárni. Plusz meg kell tanulnia a te igényeid is figyelembe venni.
Az ilyesmi mögött szerintem súlyos önértékelési probléma, vagy egyéb személyiségzavar áll.
Nem létezik, hogy egy felnőtt ember ne legyen képes levegőt venni a párja nélkül. Bocs, de az a véleményem, hogy a menyasszonyod egy önállótlan valaki, aki valószínűleg folyton attól retteg, hogy nem szeretik, elhagyják.
Bizonyos szinteken, bizonyos időkben ez bárkinél előjöhet, de ha már létezni sem tud tőle, akkor nagyon nem normális.
Én nem vagyok szeretethiányos,mégis igénylem a bújást.
De a férjem mégjobban,pedig ő sem szeretethiányos.
Mégis egymáshozbujunk amikor csak lehet,sosem tv-zünk az ágy két sarkából,még tv előtti nassoláskor is legalább a lábunk összeér.
Pedig 15 éve házasok vagyunk.
Nekem sosem kellett volna olyan pasi,akit zavar ha hozzáérek. (volt ilyen pasim anno,na nem sokáig,mert a kezem az utcán nem akarta fogni-más lányét se-,szex után összenujás nuku,csodálkozott hogy kitettem)
Nem tudom, egyesek honnan veszik, hogy zavar, ha hozzám ér, meg ilyenek.
Le is írtam, hogy nekem is kell napi szinten az összebújás, érintkezés. De azért ha valaki fáradt, vagy épp nincs kedve ahhoz, hogy szorosan átölelve nézze a tv-t, vagy épp ne tudjon már enni normálisan a nélkül, hogy a másik még az evésben is akadályozza, az nehogy már normális legyen.
Ritkán, évi 4-5 alkalommal lenne szükségem arra, hogy nélküle menjek el haverokhoz egy kis beszélgetésre. Ebből is mindig vita van, pedig nem szórakozóhelyre megyünk, hanem haver lakására. Ebből is mindig veszekedés van, eleinte nem mentem el, most már elmegyek, de ilyenkor mindig nagy balhé van nálunk. Pedig ő is számtalanszor volt már velünk ott, tudja, hogy semmi olyat nem teszünk.
Nem, ez már nem normális. Pláne három év után.
Mi nagyon igényeljük egymás testi közelségét, de pl ma reggel azt mondta az uram, amikor egymás mellett feküdtünk szorosan, hogy most egy picit oldalra fordul, egy kicsit külön lesz. És ezen valahogy nem sértődtem meg, joga van ahhoz, hogy ne legyen összeragadva velem állandóan.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy lehet úgy enni, hogy közben egymás kezét kell fogni :O
Az összebújásával szerint nincs baj. Mi is állandóan ölelkezünk, pusziszkodunk, hozzátartozik a kapcsolatunkhoz bár mi ilyen típusok vagyok.
Azzal azonban annál nagyobb a probléma, hogy nem enged el, külön "fiús programokra." Erre hosszútávon mindkét fél számára szükség van: néha igenis a barátokkal is fel kell töltödni és az ismételt találkozáskor ismét lehet nagyon örülni egymásnak. Hogy bírtad eddig mellette, hogy lett a mennyasszonyod?
Az úgy hülyeség, ahogy van, hogy MINDENKINEK szüksége van külön fiús, vagy csajos programokra, vagy külön bulikra a haverokkal.
Csak arra kell figyelni, hogy ha egyik félnek van, a másik ne sajátítsa ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!