Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti módszer, tippek, bújós, okos és játékos lányok kiszűrésére?
Bújj hozzá miközben csiklandozod és beszélgessetek a quantum fizikáról.
Így kiderül minden része
Ez a kérdés kicsit úgy hangzik, mint az hogy
"Tuti módszer a biztosan jövedelmező üzleti ajánlatok kiszűrésére"
a Haszon magazinban. Tudom, a gondolkodásmódod ilyen, én is hajlamos vagyok rá, de a nők nem így működnek, ezért szerintem érzelmi oldalról közelítsd a témát. Akkor tudod meg egy lányról, hogy milyen belül, ha te is nyitott vagy, őszinte, tisztességes, önzetlen és látják rajtad hogy meg lehet benned bízni. Szóval ha ezekben a tulajdonságokban van még hova fejlődnöd, akkor itt az ideje egy kis önnevelésnek :)
Danika te vagy az???
Szerintem ez a lány még nem született meg :S vagy ha igen akkor olyan bújós, hogy bújócska világbajnok :D
Én nem tartok nagyon barátnőket, mert mindegyiknek van valami beütése (pl lehúzós, r*banc vagy egyéb jelzővel illethető), úgyhogy ha meg is találod az ideális jelölted, akkor is lesz valami geb*sz..
Ne nyomulj senkire, ne fejezd ki hogy mit is akarsz (hagyd kialakulni) és eleinte csak csipkelődj, viccelődj..az bejön úgy általában.. aztán ha úgy van úgyis előjönnek a komolyabb témák ja és sose legyél unalmas.. ne találkozz vele eleinte nagyon sokat, érd el hogy hiányozz neki.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!