Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen egy nagyigényű profi társkereső nő, ez vajon milyen új módszer lehet, mert ez számomra is új?
Figyelt kérdés
Csak ránéztem valakinek az adatlapjára egyik társkeresőn, utána megnézett és egyből jött az elutasító levél. Kicsit meglepődtem (köpés-nyelés se ment konkrétan :), vicces is volt már majdnem az eset. Azt lehet már mondani, hogy csak ránéztem, de egyből egy marhanagy Stop-táblával vert fejbe, hogy már a gondolatától is elmenjen tőle a kedvem.2013. nov. 1. 19:35
1/9 anonim válasza:
keresi a nagy őt....teli pénztárcával és egy Q7 autóval a háttérben...
2/9 anonim válasza:
kicsit sem jöttél be neki, ennyi. nem nagyigényű csak királylánynak hiszi magát. van ilyen.
3/9 A kérdező kommentje:
Kinyomtatok egy posztert majd papírra és abból hajtogatok egyet majd háttérnek, ha ez így van :)
2013. nov. 1. 19:40
4/9 anonim válasza:
Oké, hogy nem jött be neki, de azért ez nem semmi mértékű beképzeltségre utal, szerintem...
5/9 A kérdező kommentje:
Pedig azon a képen nem egy ronda pasi van!
2013. nov. 1. 19:41
6/9 anonim válasza:
Nem jöttél be neki, ennyi. Ő legalább írt, a legtöbben válaszra se méltatják az embert.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez egy új jelenség. Látszik, hogy egyből a lényegre térnek.
2013. nov. 1. 19:58
8/9 anonim válasza:
egy nemsikerűlt állásinterjú után sem hívnak fel több száz embert,hogy bocs ez most nem sikerűlt. csak ha te vagy a befutó.
9/9 anonim válasza:
A nőknek a belső értékek a fontosak!
A bőrülés, a hifi, a klíma...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!