Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?

Figyelt kérdés
Új szomszédaink vannak, akik hangosan szexelnek. Sajnos én ezt nagyon rosszul viselem. Nem az én döntésem, nem rajtam múlik, de konkrétan pánikrohamaim vannak, amikor meghallom. Elkap a gyomorideg, nyom a mellkasom, nem kapok levegőt, remegek, alig tudok megszólalni. Kértem a férjem, hogy csináljunk valamit, én próbáltam is, de a férjem mindig csak annyit mond, hogy hagyjam őket békén. :( Pedig ha fordítva lenne a helyzet és őt érintené ez rosszul, én minden percben a szomszédékat nyaggatnám, hogy kuss legyen!
2014. márc. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
56%
Sexelj Te is hangosan a férjeddel, és akkor legyőződ azt a félelmedet, hogy nem lehet hangosan sexelni! Amúgy el is lehet költözni, vagy csendháborításért a rendőrséget kihívni, elég komoly bírságot szabnak már ki főleg visszaeső csendháborítókra!
2014. márc. 8. 00:20
 82/82 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 szomszédban is idegesítő, neveletlen kölkök ordítoznak, trimbolnak egész nyáron, az én párom szerint sem kellene hogy zavarjon, de amikor hazaérek az egész napos munkából és még pihenni se tudok más ftyata miatt, kvuára el tud szállni az agyam. Ráadásul anyuka megint tojt egyet, az is gyakorlatilag itt lakik, már-már az az érzésem, hogy itt is marad...A szomszédék ráadásul ledúrták a kerítést, így premier plánban élvezhetem az adást....Én magam oldom meg, át fogok menni beszélni a keltetőgé...anyukával, ha nem érti meg, veszek 7.1-es hmrendszert és ordíttatni fogom a zenét egész nyáron.
2018. nov. 29. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!