Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?

Figyelt kérdés
Új szomszédaink vannak, akik hangosan szexelnek. Sajnos én ezt nagyon rosszul viselem. Nem az én döntésem, nem rajtam múlik, de konkrétan pánikrohamaim vannak, amikor meghallom. Elkap a gyomorideg, nyom a mellkasom, nem kapok levegőt, remegek, alig tudok megszólalni. Kértem a férjem, hogy csináljunk valamit, én próbáltam is, de a férjem mindig csak annyit mond, hogy hagyjam őket békén. :( Pedig ha fordítva lenne a helyzet és őt érintené ez rosszul, én minden percben a szomszédékat nyaggatnám, hogy kuss legyen!
2014. márc. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
91%

én általában a befolyásom alatt tudom tartani a párom, ill. általában meg tudom győzni egy helyzet kellemetlenségéről, és a végén általában én cinkostársat kapok benne a bajban. ha azt kapnám amit kérdező, elkönyvelném egyből, hogy ebben a helyzetben nem lesz mellettem és egyedül venném kézbe a dolgokat.

pl kiírnám a lépcsőházba, hogy x em. y lakásában kérem a párzást csendesebben lefolytatni, mert 22 óra után speciel csendháborításnak számít és büntetendő. vagy az ajtójukra nagy cetlin.

vagy egyéb hasonló megoldások ;)

2014. márc. 1. 19:55
 22/82 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Próbáltam ezeket, de nem használt, sajnos. Szóval, igenis próbálkoztam megoldani a problémát, és hát a férjemet, mint férfit vártam volna, hogy elbeszélget a szomszéd pasival...
2014. márc. 1. 19:58
 23/82 anonim ***** válasza:
61%

A kérdésed oké, de a magyarázó rész nem stimmel... neked valójában nem a szomszédok nemi élete okoz komoly gondot, ha a "hangok" hallatán pánikrohamot kapsz.

Neked orvoshoz kellene menned, mert ez nem játék.

(és nem gúnyolódok, nem ironizálok, az ilyesmit kezelni kell)

2014. márc. 1. 20:01
 24/82 anonim ***** válasza:
53%
Értem én hogy a férjedért megtennéd hogy átmész dörömbölni hogy kuss legyen... csak azt nem értem hogy magadért és a gyerekedért miért nem teszed ezt meg?! Neked komoly gondod lehet ha ennyire félsz megmondani a szomszédoknak mi a helyzet... Szerintem tényleg menj orvoshoz. Megértem hogy zavar, mindenkit zavarna, de a te reakciód már nem normális.
2014. márc. 1. 20:06
 25/82 anonim ***** válasza:
46%

nekem kis volt bajom a szomszédokkal (letörték a levélbedobó nyílást nem is egyszer, összefirkáltál az ajtót, stb) az én párom is mindig kerülte a konfrontálódást velük, csak lapított férfi létére.

én mozgattam meg mindig minden követ.

én még kipróbálnék még pár trükköt

befújni hozzájuk az aktuális pillanatban fingsprével :) (ha van szellőző, vagy egyéb nyílás az ajtón)stb

2014. márc. 1. 20:10
 26/82 anonim ***** válasza:
77%
Hát így szerintem csak a költözés marad, ha nem akarsz megőrülni, itt nincs más megoldás.
 27/82 anonim ***** válasza:
53%
Miért beszélitek bele a kérdezőbe hogy nem normális??Mért hallgassa a szomszédot..érthető hogy nem ő megy ,mert a férfi kiállás erősebb hatást ér el mint ha egy nő tenné..és az is érthető hogy rosszul van tőle...mert nem egészséges azt hallgatni hogy éppen mikor érzik jól magukat odaát...mint már írtam teljesen jogos és érthető a reakció is és a kérés is!!
 28/82 anonim ***** válasza:

vagy ha albérlők, akkor szólni a főbérlőnek

(hallottam olyan esetről, ahol egy nő mindig függönymenets ablaknál meztelenkedett, az egész ház ismerte már szemből) a főbérlő amint tudomására jutott, kirakta a lakásból.

2014. márc. 1. 20:12
 29/82 anonim ***** válasza:

A panikroham miatt fordulj orvoshoz.

A parodnak valoszinuleg kellemetlen, intezkedj te. Irj nekik levelet, vagy szolj a kozos kepviselonek. Addig is tegyel fel valami zenet, vagy kapcsold be a tevet, amikor meghallod.

2014. márc. 1. 20:32
 30/82 mustafa33 ***** válasza:
22%
Második, nem jól értetted, nem előretolta a férjét. Kérte, hogy csináljon valamit. Az a mulya meg nem csinált. Pedig ő csak ugyan olyan hangokat szeretett volna kiadni. ☺
2014. márc. 1. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!