Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?
én általában a befolyásom alatt tudom tartani a párom, ill. általában meg tudom győzni egy helyzet kellemetlenségéről, és a végén általában én cinkostársat kapok benne a bajban. ha azt kapnám amit kérdező, elkönyvelném egyből, hogy ebben a helyzetben nem lesz mellettem és egyedül venném kézbe a dolgokat.
pl kiírnám a lépcsőházba, hogy x em. y lakásában kérem a párzást csendesebben lefolytatni, mert 22 óra után speciel csendháborításnak számít és büntetendő. vagy az ajtójukra nagy cetlin.
vagy egyéb hasonló megoldások ;)
A kérdésed oké, de a magyarázó rész nem stimmel... neked valójában nem a szomszédok nemi élete okoz komoly gondot, ha a "hangok" hallatán pánikrohamot kapsz.
Neked orvoshoz kellene menned, mert ez nem játék.
(és nem gúnyolódok, nem ironizálok, az ilyesmit kezelni kell)
nekem kis volt bajom a szomszédokkal (letörték a levélbedobó nyílást nem is egyszer, összefirkáltál az ajtót, stb) az én párom is mindig kerülte a konfrontálódást velük, csak lapított férfi létére.
én mozgattam meg mindig minden követ.
én még kipróbálnék még pár trükköt
befújni hozzájuk az aktuális pillanatban fingsprével :) (ha van szellőző, vagy egyéb nyílás az ajtón)stb
vagy ha albérlők, akkor szólni a főbérlőnek
(hallottam olyan esetről, ahol egy nő mindig függönymenets ablaknál meztelenkedett, az egész ház ismerte már szemből) a főbérlő amint tudomására jutott, kirakta a lakásból.
A panikroham miatt fordulj orvoshoz.
A parodnak valoszinuleg kellemetlen, intezkedj te. Irj nekik levelet, vagy szolj a kozos kepviselonek. Addig is tegyel fel valami zenet, vagy kapcsold be a tevet, amikor meghallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!