Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?
először is menj orvoshoz pánikroham e miatt nem normális és valószínüleg itt egy mélyebb dologról van szó mint gondolnád.másodszor szólj a szomszédoknak hogy zavar ha pedig nem jön össze akkor ajánlom a méhviasz füldugót,olcsó és kényelmes teljesen jó zajszűrő(nálunk ugyanis vonat és hajó is megy mégse hallom)
és szerintem is hülyeség ettől kiakadni
Ez hiszti, a hisztit meg ne is támogassa!
27L
Leírtam, hogy mi az ügy, amiben várnám a támogatást, mert ha nem tettem volna, jöttek volna a kérdések, hogy mégis miről van szó, kéne a konkrétum. Így jött, hogy bolond vagyok. Leírtam, hogy tudom, hogy ez így nem jó, de nem tehetek róla. Nem hiszem, hogy a kérdéshez tartozik, hogy kifejtsem, mit teszek ellene! Amúgy, gyerekeink is vannak, akikkel nem akarom ezt hallgattatni. Nem akartam leírni, mert most meg majd jönnek azok a kommentek, hogy nem árt az a gyereknek, én is azt hallgattam, stb., amikkel nem értek egyet!
Köszönöm, aki a kérdésre válaszolt és nem csak azt volt képes felfogni, hogy ő a problémával nem ért egyet.
Itt mindenki megbolondult?
Teljesen természetes hogy a kérdező nem akar egész nap mások orgiáit hallgatni,vagy itt mindenki azt hallgat és még élvezi is??Megáll az eszem..jogos hogy védi a gyerekeit és mások intim szférájára nem kíváncsi..vagy egy másik világba csöppentem volna??A kérdező normális és a válaszolók betegek tisztelet a kevés kivételnek!!
Kedves Kettes és Hatos! Örülök, hogy te jobban tudod, hogy én mit teszek és mit nem... Tanulj meg betűket olvasni (leírtam, hogy próbáltam tenni, de nem használt), mert a gondolatolvasás és távdiagnosztika nem megy!
Többieknek! Tudom rég, hogy az itteni erkölcsi színvonal Való Világ szereplőinek a szintjén van, de még mindig megleptek! Aki szerint normális más szexuális életét hallgatni, kérem, hogy képzelje el, hogy egy kellemes vasárnap délután ül gyermekével a gyerekszobában, Monopolyt játszik és közben a fal túloldalán olyan hangerővel szexelnek, mintha mellette a kanapé mellett csinálnák! Hát, én nem hiszem, hogy van normális ember, aki ezt akkor abban a pillanatban, ha vele történne, helyesnek tartaná és mosolyogva játszana tovább!
én nem állítom hogy bolond, mert miért ne? mindenki mástól kap pánikrohamot,de ez attól még nem normális.Az oké hogy nem akarja hallgatni én se szívesen hallgatnám,de ezzel az ejnye bejnyén kívül mást tenni nem lehet. és a pánikroham mindig súlyos lelkiproblémára utal amit ha nem kezelnek még jobban elfajulhat.
megjegyzem volt nálunk egy eset:
szomszéd egésznap reggeltől estig hallgatta a szörnyű danaj zenét a falun és ha rászóltunk akkor még hangosabban hallgatta.Erre anyukám rájött hogy akkor ő meg annál hangosabban hallgattja a klasszikust,mire végleg abbahagyták:D meg kell találni a gyenge pontjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!