Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?
A pánikroham az egy dolog,azt már itt kivesézték.
Na de,a férjedet nem zavarja hogy a gyerekeitek ezt hallgatják?Ha már érted nem képes szólni legalább a gyerekeié tenné meg.
Nagyon rosszul esne ha a férjem nem állna ki melletem szerencsére ilyenről nálunk szó nincs.Volt már konfliktusunk a szomszéddal és végül sikerült is megoldani.
Nyugodj már le, fröcsögi. Nagyon megtetszett neked ez a szó, valóvilág.
Nem gondolod, hogy ha a gyerekeid azt látják, hogy te pánikolsz a szexhangoktól, akkor bennük is kialakul valami gátlás? Legalább rájuk gondolj.
Egyébként nem válaszoltál: a szomszéd veszekedésére is így reagálsz, vagy a tévéből jövő szexhangokra is?
Énegyszer olvasam a lécsőházban egy szösszenetet egy hasonló szituációról.
Nagyon frappáns megfogalmazásban, és konkrétan leírtak, hogy kikről van szó. Vicces volt, de tulajdonképpen megalázó, mert ott is kifejtették, hgy állaltias, és szánalmas, és a rossz szex jele..stb...
Abbamaradt, sőt el is költözött a pár , mint utőbb megtudtam.
Viszont én rájukhívnám a ndőröketm hogy szerintéd bántalmazzák a nőt, olyan visítást hallasz, hiszen. A leírtak alapján mindent megpróbáltál.
Mint írtam nekpm hiszem, hogy vátozna attól, hogy a férjed megy, vagy te, ugyanúgy nem lenne reakció.
Nyilvánosan kell lerendezni, ha msképp nem megy.
Nem hiszem,hogy csak téged zavar a dolog, azért feltételezem valamennyire mindenkit, meg ha egyedül nem mernek vagy akarnak tenni semmit.
De együtt talán jobb lenne...
Esetleg a közgyűlésen felhozni a témát.
szerintem teljesen jogos hogy kérdezőt negatívan érinti a szomszéd hangok
én sem lennék rá kíváncsi, hogy ki mikor csinálja és én sem asszisztálnék mellé
ez olyan, mint a parfüm.
én azt is utálom, ha más olyan erősen van befújva, hogy éreznem kell. csupán mert nem vagyok rá kíváncsi, nem akarok tudni, róla, jóhogy irritál.
mindenkinek meg kellene magának tartania a saját magánügyeit.
és igen, hosszú távon egy adott irritáció igenis vezethet akár pszichés problémákhoz.
volt egy olyan eset, hogy egy néni feljelentette a szomszédot a szorongásaira, pszichés betegségeire hivatkozva, azzal, hogy mert a szomszéd lány éveken át minden nap gyakorolt a zongorán.
akusztikai környezetszennyezésért folyik a büntetés a lány ellen - igaz, ez külföld.
és tényleg felháborító, hogy itthon nem igen lehet kihez hova fordulni ilyen esetekben, de még hogy az ember saját párjához sem, az már sokmindenen túltesz.
56-os: Magadból indulsz ki? Neked lenne rá szükséged, hogy azt hiszed mindenkinek minden problémája ettől van? Köszönöm, de nekem bőven megvan, ami kell. :)
Igen, amikor azt hallgatom, hogy veszekednek, visítanak, attól is rosszul vagyok.
A férjem tudja, hogy nem lihegem túl, csak minden konfrontációtól távol akar maradni. Szerinte elég, ha felhangosítjuk a tévét, hogy a gyerekek meg én ne halljuk, de én ezt nem tartom megoldásnak.
a férjed valószínüleg nem az a típus aki ki mer állni valamiért ő egy nyugodt nem vitázó típus.de ilyen lehetett az elején is és ezt te akkor elfogadtad tehát most se lepődj meg ezen.
a másik hogy a pánikroham nem tréfa dolog, most még csak a hangon vagy kiakadva aztán már egy erotikusabb plakáttól is kikészülsz és nem bírsz a végén kilépni az utcára.Ugyanis aki nem kezeli a pánikbetegségét annak a problémája mindig csak súlyosbodik és kedves kérdező ezt kezdd komolyan venni ,mert ez egy fokkal fontosabb hogy a gyerekednek egészséges anyja van e minthogy milyen zajokat hall.
Én a helyedben minden alkalommal kihívnám a rendőrséget hogy biztos bántalmazza a nőt.és kiraknék egy nagyon megalázó cetlit is plusz a közgyűlésen is megemlíteném,ez így együtt hosszú távon(hónapokig is eltarthat)be válhat.Ha pedig nem marad a füldugó éjszaka vagy hangszigetelés vagy elköltözés:( Mert egy ilyen proli szomszéd hidd el a férjed miatt sem hagyná abba max szüneteltetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!