Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?

Figyelt kérdés
Új szomszédaink vannak, akik hangosan szexelnek. Sajnos én ezt nagyon rosszul viselem. Nem az én döntésem, nem rajtam múlik, de konkrétan pánikrohamaim vannak, amikor meghallom. Elkap a gyomorideg, nyom a mellkasom, nem kapok levegőt, remegek, alig tudok megszólalni. Kértem a férjem, hogy csináljunk valamit, én próbáltam is, de a férjem mindig csak annyit mond, hogy hagyjam őket békén. :( Pedig ha fordítva lenne a helyzet és őt érintené ez rosszul, én minden percben a szomszédékat nyaggatnám, hogy kuss legyen!
2014. márc. 1. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
82%

A pánikroham az egy dolog,azt már itt kivesézték.

Na de,a férjedet nem zavarja hogy a gyerekeitek ezt hallgatják?Ha már érted nem képes szólni legalább a gyerekeié tenné meg.

Nagyon rosszul esne ha a férjem nem állna ki melletem szerencsére ilyenről nálunk szó nincs.Volt már konfliktusunk a szomszéddal és végül sikerült is megoldani.

2014. márc. 2. 10:08
 52/82 anonim ***** válasza:
10%

Nyugodj már le, fröcsögi. Nagyon megtetszett neked ez a szó, valóvilág.

Nem gondolod, hogy ha a gyerekeid azt látják, hogy te pánikolsz a szexhangoktól, akkor bennük is kialakul valami gátlás? Legalább rájuk gondolj.

Egyébként nem válaszoltál: a szomszéd veszekedésére is így reagálsz, vagy a tévéből jövő szexhangokra is?

2014. márc. 2. 10:37
 53/82 anonim ***** válasza:
92%

Énegyszer olvasam a lécsőházban egy szösszenetet egy hasonló szituációról.

Nagyon frappáns megfogalmazásban, és konkrétan leírtak, hogy kikről van szó. Vicces volt, de tulajdonképpen megalázó, mert ott is kifejtették, hgy állaltias, és szánalmas, és a rossz szex jele..stb...

Abbamaradt, sőt el is költözött a pár , mint utőbb megtudtam.

Viszont én rájukhívnám a ndőröketm hogy szerintéd bántalmazzák a nőt, olyan visítást hallasz, hiszen. A leírtak alapján mindent megpróbáltál.

Mint írtam nekpm hiszem, hogy vátozna attól, hogy a férjed megy, vagy te, ugyanúgy nem lenne reakció.

Nyilvánosan kell lerendezni, ha msképp nem megy.

Nem hiszem,hogy csak téged zavar a dolog, azért feltételezem valamennyire mindenkit, meg ha egyedül nem mernek vagy akarnak tenni semmit.

De együtt talán jobb lenne...

Esetleg a közgyűlésen felhozni a témát.

2014. márc. 2. 10:45
 54/82 anonim ***** válasza:
0%
Koltozzetek el.
2014. márc. 2. 10:54
 55/82 anonim ***** válasza:
91%

szerintem teljesen jogos hogy kérdezőt negatívan érinti a szomszéd hangok

én sem lennék rá kíváncsi, hogy ki mikor csinálja és én sem asszisztálnék mellé

ez olyan, mint a parfüm.

én azt is utálom, ha más olyan erősen van befújva, hogy éreznem kell. csupán mert nem vagyok rá kíváncsi, nem akarok tudni, róla, jóhogy irritál.

mindenkinek meg kellene magának tartania a saját magánügyeit.

és igen, hosszú távon egy adott irritáció igenis vezethet akár pszichés problémákhoz.

volt egy olyan eset, hogy egy néni feljelentette a szomszédot a szorongásaira, pszichés betegségeire hivatkozva, azzal, hogy mert a szomszéd lány éveken át minden nap gyakorolt a zongorán.

akusztikai környezetszennyezésért folyik a büntetés a lány ellen - igaz, ez külföld.

és tényleg felháborító, hogy itthon nem igen lehet kihez hova fordulni ilyen esetekben, de még hogy az ember saját párjához sem, az már sokmindenen túltesz.

2014. márc. 2. 12:14
 56/82 anonim ***** válasza:
3%
sztem szexelned kellene, és akkor nem lennél ilyen irigy.
2014. márc. 2. 12:26
 57/82 anonim ***** válasza:
4%
a kérdezőt a párja ismeri, mi nem. Ha a párját nem zavarja, és szerinte túl van lihegve az egész, akkor feltehetően túl van lihegve az egész. Ennyi, nincs is kérdés valójában.
2014. márc. 2. 12:42
 58/82 A kérdező kommentje:

56-os: Magadból indulsz ki? Neked lenne rá szükséged, hogy azt hiszed mindenkinek minden problémája ettől van? Köszönöm, de nekem bőven megvan, ami kell. :)

Igen, amikor azt hallgatom, hogy veszekednek, visítanak, attól is rosszul vagyok.

A férjem tudja, hogy nem lihegem túl, csak minden konfrontációtól távol akar maradni. Szerinte elég, ha felhangosítjuk a tévét, hogy a gyerekek meg én ne halljuk, de én ezt nem tartom megoldásnak.

2014. márc. 2. 13:07
 59/82 anonim ***** válasza:
5%
ne haragudj, de erősen az az érzésem, hogy túlzol. Rajtatok kívül senki nem alkik ott, vagy senkit nem zavar, cask téged, akkor talán veled van baj.
2014. márc. 2. 13:11
 60/82 anonim ***** válasza:
48%

a férjed valószínüleg nem az a típus aki ki mer állni valamiért ő egy nyugodt nem vitázó típus.de ilyen lehetett az elején is és ezt te akkor elfogadtad tehát most se lepődj meg ezen.

a másik hogy a pánikroham nem tréfa dolog, most még csak a hangon vagy kiakadva aztán már egy erotikusabb plakáttól is kikészülsz és nem bírsz a végén kilépni az utcára.Ugyanis aki nem kezeli a pánikbetegségét annak a problémája mindig csak súlyosbodik és kedves kérdező ezt kezdd komolyan venni ,mert ez egy fokkal fontosabb hogy a gyerekednek egészséges anyja van e minthogy milyen zajokat hall.

Én a helyedben minden alkalommal kihívnám a rendőrséget hogy biztos bántalmazza a nőt.és kiraknék egy nagyon megalázó cetlit is plusz a közgyűlésen is megemlíteném,ez így együtt hosszú távon(hónapokig is eltarthat)be válhat.Ha pedig nem marad a füldugó éjszaka vagy hangszigetelés vagy elköltözés:( Mert egy ilyen proli szomszéd hidd el a férjed miatt sem hagyná abba max szüneteltetné.

2014. márc. 2. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!