Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy
olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?
Figyelt kérdés
Új szomszédaink vannak, akik hangosan szexelnek. Sajnos én ezt nagyon rosszul viselem. Nem az én döntésem, nem rajtam múlik, de konkrétan pánikrohamaim vannak, amikor meghallom. Elkap a gyomorideg, nyom a mellkasom, nem kapok levegőt, remegek, alig tudok megszólalni. Kértem a férjem, hogy csináljunk valamit, én próbáltam is, de a férjem mindig csak annyit mond, hogy hagyjam őket békén. :( Pedig ha fordítva lenne a helyzet és őt érintené ez rosszul, én minden percben a szomszédékat nyaggatnám, hogy kuss legyen!
szerintem meg menj el orvoshoz ha a szex hangok miatt már pánik roham tör rád..
2014. márc. 1. 19:06
2/82 anonim válasza:
Ha én akarok valamit, hogy intéződjön, vagy zavar valami,. akkor nem a férjemet tolom magam elé, hanem én elintézem.Még ha kellemetlen számomra akkor is.
Jó lenne ha felnőnél és nem mást küldenél más mögé bujnál magad helyett ha akarsz valamit.
2014. márc. 1. 19:06
3/82 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Nem a kérdésre válaszoltál.
Kedves Kettes! El is intézem, nem tolok magam elé senkit, hogy megcsinálja, de várnám a támogatását! Te nem támogatod a házastársad? Ő nem támogat téged?
2014. márc. 1. 19:14
4/82 anonim válasza:
Menj, át mondd meg nekik, hogy hangosak, lehet, hogy ők nem is gondolják, hogy te is hallod. De ha nem tudsz átmenni, akkor vegyél fülhallgatót, hallgass addig hangosan zenét, vagy vegyél füldugót, vagy költözz egy tanyára. Engem is zavar a szomszéd tuctuc zenéje, a kutyájuk vinnyogása, de hát nem szeretnék egy tanyán élni egyedül, így el kell viselnem. Ha pánikrohamaid is vannak miatta, akkor egy idegorvoshoz lehetne még fordulni, ő adhat olyan gyógyszert ami ezt megszünteti.
2014. márc. 1. 19:15
5/82 anonim válasza:
Ja igen, a kérdésre pedig, hát egy férjnek nem kötelessége mindnben támogatni a feleséget. Én sem örülnék neki, de nem várnám, hogy ő oldja meg az én problémámat, ami neki nem is probléma.
2014. márc. 1. 19:16
6/82 anonim válasza:
Dehogy nem tolod magad elé. Téged zavar valami, ő menjen és intézze helyetted. Ez mi ha nem gyávaság? meg a többiről már ne is beszéljünk?
A házastársadat neked kéne óvni, és nem magad helyett küldözgetni. Téged zavar valami? Menj át a szomszédhoz, és felnőtt módra intézd el, de ne magad helyett mást nyomj előre. Hát milyen dolog ez?
2014. márc. 1. 19:17
7/82 anonim válasza:
Először magaddal kezdj valamit a pánikrohamok miatt. És ezt most nem bántásból mondom... Aztán lehet szólni a szomszédoknak, pl. itt gyk-n is van nagyon sok jó ötlet hogy lehet a szomszédok tudtára adni hogy hangosak. A férjedet most még nem, de később lehet hogy zavarni fogja. Reméljük te addigra már rendben leszel, és akkor közösen tudtok szólni a szomszédoknak.
2014. márc. 1. 19:17
8/82 anonim válasza:
Miért kéne támogatnia ha nem ért veled egyet? Attól még, hogy a férjed, egy külön ember, külön személyiség...
Amúgy meg igaza van az 1-esnek!
2014. márc. 1. 19:23
9/82 anonim válasza:
Minden válaszoló figyelmébe ajánlom,hogy a kérdést figyelje és aztán a szöveget...a kérdés úgy hangzott hogy ha nem támogat a szerelmed,házastársad,gyermekeid apja,életed,a másik feled,a párod..stb még sorolhatnám ,akkor hogy reagálnátok rá...mert egymásért kiállni,és megérteni egymást,és ott segíteni,ahol lehet,nem ott le se ... ahol lehet..ezért ők HÁZASTÁRSAK jóban-rosszban és egymásért kápizs?? Teljesen jogos a kérdés,és jogos az elvárás is!!
2014. márc. 1. 19:23
10/82 anonim válasza:
Egy normális dologban támogatom a párom, de ebben??? Pánikroham szexhangok miatt? Orvosi eset, és szerintem a férj is ezt érzi, csak nem meri mondani, mert akkor megint jön egy pánikroham.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!