27 évesen még mennyire van esélyem komoly párt találni?
Pedig lehet, hogy érdemes lenne megfogadnod a tanácsát. Nem arra, gondolok, hogy egyik ágyból ki, másikba be.
Ha minden kapcsolatodnak úgy állsz neki, hogy azt méregeted, vajon jó férj és jó apa lesz-e, akkor garantált a kudarc.
Csak van olyan lány ismerősöd, akivel el tudsz menni bulizni vhova?
Én ugyanígy állok, mint te, csak én 28/f vagyok.
Sajnos ez a mai világ már csak ilyen elzárkózó lényeket teremt, ha ilyen maradiak vagyunk, hogy nem hajszoljuk az egyéjjeles kapcsolatokat, és nem az élvezetek hajszolásában leljük az életünk értelmét.
Fel a fejjel, tedd azt az életben amit szeretsz csinálni, és hidd el, az igazi akkor fog beállítani, amikor nem várod!
2. vagyok
Kedves 4.!
Ettől a lelkesítő szövegtől én inkább kútba ugranék. Ömlik belőled a depi, nem ez kell a kérdezőnek. Te is vegyél erőt magadon inkább. :)
Neten barátnőt? :) Az hogy megy?
Na mindegy, egyébként a 4-es válasz tényleg kicsit lehúzott. Alapjába véve vidám vagyok nem szeretek depis szavakat, írásokat hallani, nem szeretem a negatív embereket, csak a vidámságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!