Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 évesen még mennyire van...

27 évesen még mennyire van esélyem komoly párt találni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Nem sok lehetőségem van, kevés az ismerősöm, kis faluban dolgozom, az internetes társkeresés nem vált be. Mások szerint semmi baj nincs a külsőmmel, mégis úgy érzem, nekem ez valamiért nagyon nehezen megy. Nem voltam soha nagyon pasizós, életemben két férfival feküdtem le, az egyik egy több éves kapcsolat volt.(Volt aki azt mondta, ezt növeljem mert kevés a tapasztalatom, hát.. nem esett jól.)
2014. febr. 1. 17:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem a vigasztalásáról van szó! Hanem hogy azzal kezdi, sajnos.. ilyen-olyan emberek.. stb. De azért köszönöm az ő válaszát is.
2014. febr. 1. 17:49
 12/29 anonim ***** válasza:
Hát a barátnőt úgy gondoltam, hogy valami hasonló embert mint te akivel el tudsz menni ide oda társaságba, új barátokra gondoltam, ha a régiek már nem járnak el, és családosak. Akkor már félig nyert ügyed van! Vannak lakóhely szerinte barátkereső oldalak is, de nem társ keresők!
2014. febr. 1. 17:50
 13/29 A kérdező kommentje:
És melyek ezek a barátkereső oldalak?
2014. febr. 1. 17:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mert sok oldal van, amit kiad, ha beírod, hogy barátkereső, magyarul is és angolul is, de már az első oldalon be kell jelölni, milyen nemű vagy, és milyen neműt keresel (nem baráti) kapcsolatra.
2014. febr. 1. 18:00
 15/29 anonim ***** válasza:
miért nem jött be az internetes ismerkedés? Szerintem még mindig a legjobb terep, főleg a te korodban. Lehet körültekintőbbnek kéne lenned ilyen téren, vagy rossz honlapon próbálkoztál eddig. Nem azt mondom, hogy továbbra is gubózz be, de felénk pl.: a szórakozóhelyekre nagyon nem is járnak 22 éves kor felett! Akkor hiába mennél oda, gondolom nem egy középiskolással akarsz összejönni:)
2014. febr. 1. 18:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Nemrég sikerült eljutnom egy szórakozóhelyre ahol többnyire 30-asok járnak. De azóta nem tudok mert nincs senki akivel el mehetnék, egyedül meg kizárt.
2014. febr. 1. 18:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Bár én nem regisztráltam egyikre sem csak hallottam, hogy például ez a Mozogjunk együtt oldal is az, vagy valami ilyesmi. Amúgy ezekkel tényleg vigyázni kell gyerekek, mert ismerőskeresőnek van egy csomó feltüntetve, de nagyon nem az mint később kiderül!
2014. febr. 1. 18:09
 18/29 anonim válasza:
Szia szomszéd :)
2014. febr. 1. 18:12
 19/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben tudod mit csinálnék?teljesen új életet kezdenék...összegyűjtenék egy kis pénzt, és elmennék egy idegen országba lakni.Mondjuk vmi olyan helyre, ahol van tenger, jó idő van, és vidámak az emberek :-) és egyszerűen ott élnék :-)) a többi meg jönne magától :-)
2014. febr. 1. 18:38
 20/29 anonim ***** válasza:
Esély mindig van. Csak az a kérdés, mekkora. Én nem görcsölök rá, mégsem jön össze. Arról már lemondtam, hogy családom lesz.
2014. febr. 1. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!