Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 évesen még mennyire van...

27 évesen még mennyire van esélyem komoly párt találni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Nem sok lehetőségem van, kevés az ismerősöm, kis faluban dolgozom, az internetes társkeresés nem vált be. Mások szerint semmi baj nincs a külsőmmel, mégis úgy érzem, nekem ez valamiért nagyon nehezen megy. Nem voltam soha nagyon pasizós, életemben két férfival feküdtem le, az egyik egy több éves kapcsolat volt.(Volt aki azt mondta, ezt növeljem mert kevés a tapasztalatom, hát.. nem esett jól.)
2014. febr. 1. 17:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Héé! Hun az a falu?
2014. febr. 1. 22:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Egyedül kizárt? 80 évesen egyedül ülsz otthon, és a macskádnak meséled, hogy "lehetett volna családom, de nem jött velem bulizni senki".
2014. febr. 2. 00:49
 23/29 anonim válasza:

Megint a 28/f vagyok.

Bocsi, ha depisnek hatott a szövegem. Nem annak szántam. Sőt!

Én beletörődtem, hogy ha hajszolom, akkor nem lesz kapcsolatom, mert nem a mai kor pörgős bevállalós embere vagyok. Ezt kb 5-6 év alatt tanultam meg. Az életem depi volt akkoriban.

Ezzel szemben amikor 24 évesen dobott az akkori nagy szerelmem, a depi helyett a hobbimat választottam, és két év alatt létrehoztam egy jólmenő céget a dologra.

Évente 1-2 társkereső oldal megajándékozott egy-egy újabb lehetőséggel, de azok is mindig úgy fejeződtek be, hogy leléptek, sms-ben szakítottak, legutóbb FB-on. Ők mind heti 2-3 bulit igényeltek, én családot.

A csalódás által felszabadított depienergiát (álmatlanság, kedvtelenség, monotonitás) átvittem hasznosítható dolgokba, így azóta a cég országos vállalat lett.

Emiatt azt vallom, hogy mindennek oka van, és mindent fordíthatunk a magunk javára. Azóta kicsit más a helyzet a magánéletemben, és ha valaki megtudja, hogy melyik cégnek vagyok a tulajdonosa, akkor egyből másként állnak hozzám, értve ezalatt a csajok tapadását is.

Emiatt ajánlottam, hogy csináld azt, amit szeretsz! Mert ha azon keseregsz, hogy hol tartasz most, akkor nem fogsz továbblépni, és negatív ember leszel. Ha viszont abban kapaszkodsz, ami szép az életben számodra, akkor teljesen más ember leszel kivülről!

2014. febr. 2. 09:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül logisztikust keresnétek én állok rendelkezésetekre! Úgy szeretnék már végre a szakmámban dolgozni! Bármit megcsinálok. Egységrakományt képzek, kamiont bárcázok, veszélyes árut kezelek, fuvart szervezek meg. Megtervezem az áru útját egyenest a célig. Ismerem mind a 13 fuvarparitást a külkereskedelem kapcsán :)
2014. febr. 2. 10:04
 25/29 anonim ***** válasza:
En 32 evesen talaltam meg a ferjem, nem szabad feladmi!
2014. febr. 13. 12:02
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem kell baratkereso oldalakat hasznalni.

Peldaul a Facebookon van egy csomo tematikus magyar nyelvu oldal, pl kutyatartok, lakberendezeses otletek, fozocsoportok. Csatlakozz nehanyhoz, beszelgess. Sok csoportban nagyon sok a hozzaszolas, idonkent talalkozokat szerveznek. Igy lehetfeluletes ismerettsegeket es baratsagokat is gyujteni.

2014. febr. 13. 12:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi esélyed van, mint bárki másnak.
2014. febr. 22. 19:13
 28/29 anonim válasza:
Gyere én szívesen b@s#lak! Legalább elveheted a szüzességem
2014. márc. 13. 22:55
 29/29 anonim válasza:
Gyere a papihoz
2014. márc. 13. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!