27 évesen még mennyire van esélyem komoly párt találni?
Megint a 28/f vagyok.
Bocsi, ha depisnek hatott a szövegem. Nem annak szántam. Sőt!
Én beletörődtem, hogy ha hajszolom, akkor nem lesz kapcsolatom, mert nem a mai kor pörgős bevállalós embere vagyok. Ezt kb 5-6 év alatt tanultam meg. Az életem depi volt akkoriban.
Ezzel szemben amikor 24 évesen dobott az akkori nagy szerelmem, a depi helyett a hobbimat választottam, és két év alatt létrehoztam egy jólmenő céget a dologra.
Évente 1-2 társkereső oldal megajándékozott egy-egy újabb lehetőséggel, de azok is mindig úgy fejeződtek be, hogy leléptek, sms-ben szakítottak, legutóbb FB-on. Ők mind heti 2-3 bulit igényeltek, én családot.
A csalódás által felszabadított depienergiát (álmatlanság, kedvtelenség, monotonitás) átvittem hasznosítható dolgokba, így azóta a cég országos vállalat lett.
Emiatt azt vallom, hogy mindennek oka van, és mindent fordíthatunk a magunk javára. Azóta kicsit más a helyzet a magánéletemben, és ha valaki megtudja, hogy melyik cégnek vagyok a tulajdonosa, akkor egyből másként állnak hozzám, értve ezalatt a csajok tapadását is.
Emiatt ajánlottam, hogy csináld azt, amit szeretsz! Mert ha azon keseregsz, hogy hol tartasz most, akkor nem fogsz továbblépni, és negatív ember leszel. Ha viszont abban kapaszkodsz, ami szép az életben számodra, akkor teljesen más ember leszel kivülről!
Nem kell baratkereso oldalakat hasznalni.
Peldaul a Facebookon van egy csomo tematikus magyar nyelvu oldal, pl kutyatartok, lakberendezeses otletek, fozocsoportok. Csatlakozz nehanyhoz, beszelgess. Sok csoportban nagyon sok a hozzaszolas, idonkent talalkozokat szerveznek. Igy lehetfeluletes ismerettsegeket es baratsagokat is gyujteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!