Szerintetek miért könnyebb egy ronda nőnek párt találnia, mint egy ronda palinak? Vagy nem így van? Elsősorban komoly kapcsolatokra gondoltam.
Mi férfiak nemcsak a külsőt nézzük, hanem a belső kisugárzás is sokat számít.
A nők viszont többnyire a külsőre mennek rá, arra, hogy valaki legyen jóképű, izmos, verekedős. Ez részben az ösztönökkel magyarázható, a női nemnél a gyerekeinek védelme a fontos, ezért keresik az ilyen pasikat. Hasonlóképpen van ez az emlősállatoknál is. Még ha fiatal a lány és nem is akar gyereket az illetőtől, a tudalatattijába ott van ez az állati ösztön.
"A nők viszont többnyire a külsőre mennek rá, arra, hogy valaki legyen jóképű, izmos, verekedős. "
Vizelettartási problémáim lesznek, ha tovább folytatod a határtalan kacagtatást, ami egyszer odáig fog fajulni, hogy a röhögés miatti rázkódás miatt elveszítem a saját testem feletti kontrollt.
"A nők viszont többnyire a külsőre mennek rá, arra, hogy valaki legyen jóképű, izmos, verekedős. Ez részben az ösztönökkel magyarázható"
A nap magyarázata :D:D:D
"Ez szerintem is így van! A csajokat tényleg csak a külső fogja meg. Na és a pénz. De azt már nem mondanám normális kapcsolatnak."
Erről beszélek. Több személyes tapasztalatom is van ez ügyben, nem pedig csak úgy kitalálom.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!