Szerintetek miért könnyebb egy ronda nőnek párt találnia, mint egy ronda palinak? Vagy nem így van? Elsősorban komoly kapcsolatokra gondoltam.
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 22:24
11/18 abacus66666 válasza:
Egyszer azért lettem elutasítva, mert a lány meghívott egy italra, és csak a sajátomat fizettem, az övét nem. Persze csak hetekkel később közölte ezt, hogy egy teszt volt, és megbuktam. Puff.
12/18 anonim válasza:
Szóval feltettél egy idióta és általánosító kérdést csak azért, hogy találj valakit, akinek hasonló a sorsa és így már boldogan nyalhatjátok egymás seggéből az önsajnálatot. :-) Gratulálok. *taps taps taps*
13/18 abacus66666 válasza:
"Szóval feltettél egy idióta és általánosító kérdést csak azért, hogy találj valakit, akinek hasonló a sorsa és így már boldogan nyalhatjátok egymás seggéből az önsajnálatot. :-) Gratulálok. *taps taps taps*"
Most miért vagy ilyen gonosz? :( Gondolom neked nem voltak ilyen problémáid, ezért nem látod át a helyzetet. De hát nem lehet mindenki szép, és/vagy gazdag...
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Lefogadom, hogy te egy csaj vagy. Vagy Brad Pitt.
Egyébként annyira nem szoktam magam sajnáltatni. Inkább megpróbálom minél jobban kiismerni a lányokat. Bár ez egyre nehezebb feladatnak tűnik.
2013. dec. 9. 23:26
15/18 anonim válasza:
Fölösleges kiismerni őket. Az önsajnálatra elpazarolt energiát pedig önbizalom növelésre, selfbrandingre is használhattad volna. De tudom, hogy könnyebb, ha másokat okolsz... Mert ugye a kitartás nem tartozik a csúnya fiúk erényei közé. Legalábbis addig nem, amíg magukon kellene változtatni.
16/18 anonim válasza:
Nem az a baj veled kérdező, hogy ronda vagy, hanem végtelenül fogyatékos szűk látókörű kisfiú vagy, aki lusta magán változtatni, ehelyett másokat hibáztat még azokat is akik próbálnak rajta segíteni! A lerágott csontú sztereotípiákról meg nem is mondok semmit. Mondom úgy, hogy én is ilyen voltam, de tudtam változtatni magamon!
17/18 A kérdező kommentje:
Mondhatod a plasztikai sebész számát.
2013. dec. 10. 16:25
18/18 anonim válasza:
Olcsóbb lenne, ha küldenél nekem privátba egy képet és megmondanám mi a gond! De ha ennyire nem vagy kibékülve magaddal miért nem kezdesz el sportolni valamit? Javítja az önbizalmat! Vagy járj jobb ruhákba, még turkálókban is lehet jókat kapni. Vagy esetleg valami jó fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!