Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek nem támogatna titeket egy
olyan ügyben, ami nektek komoly gondot okoz?
Figyelt kérdés
Új szomszédaink vannak, akik hangosan szexelnek. Sajnos én ezt nagyon rosszul viselem. Nem az én döntésem, nem rajtam múlik, de konkrétan pánikrohamaim vannak, amikor meghallom. Elkap a gyomorideg, nyom a mellkasom, nem kapok levegőt, remegek, alig tudok megszólalni. Kértem a férjem, hogy csináljunk valamit, én próbáltam is, de a férjem mindig csak annyit mond, hogy hagyjam őket békén. :( Pedig ha fordítva lenne a helyzet és őt érintené ez rosszul, én minden percben a szomszédékat nyaggatnám, hogy kuss legyen!
Nem értem,hogy miért kéne támogatnia ebben a gyökérségben? csodálom,hogy támogatásként nem vitt még el orvoshoz...
Am miért nem mész át te? 3 perc alatt letudnád, és nem órákig szenvednél
2014. márc. 1. 20:57
32/82 mustafa33 válasza:
Egyébbként volt itt már hasonló kérdés, és olyan válasz amiben az volt a lényeg, hogy a mindennapi hangos szex miatt szólt a férjnek aki mint kiderült kamionos volt és nem volt egész héten otthon. Ezután a kamionos kirúgta az aszonyt és csend lett.
2014. márc. 1. 20:59
33/82 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért olyan nehéz elolvasni, hogy léptem az ügyben, csak mivel nem hatott, vártam a férjemtől is. Ha még olvasni sem vagy hajlandó rendesen a kérdést és a kommenteket, akkor minek válaszolsz???
2014. márc. 1. 21:27
34/82 anonim válasza:
jelezve volt, hogy a férjek nemigen szoktak partnerek lenni ilyen dolgokban
ritka az olyan férj, aki társ is egyszerre
2014. márc. 1. 21:36
35/82 anonim válasza:
"a férjemet, mint férfit vártam volna, hogy elbeszélget a szomszéd pasival"
Miért nem te beszélgetsz el a szomszéd nővel??
Gondolom, hogy a nő sikongat, és nem a pasas?!!
Amúgy nem inkább az a bajod, hogy te még életedben nem éltél át normális orgazmust???
Max. néhanapján meg lettél bizergetve egy kissé, és most rohadtul irigykedsz a szomszédokra...
2014. márc. 1. 21:37
36/82 anonim válasza:
Nem ertem, miert kene a ferjednek intezkednie, amikor ez teged zavar.
Beszelj te a ferfivel is, es ha hallod oket megint, csavard fel a zenet.
2014. márc. 1. 21:46
37/82 anonim válasza:
"képzelje el, hogy egy kellemes vasárnap délután ül gyermekével a gyerekszobában, Monopolyt játszik és közben a fal túloldalán... "
Képzelje el, hogy egy kellemes vasárnap délután szexelnének a szobában,
de olyan hangosan monopolyznak a szomszédban a fal túloldalán......
Vagy pedig -ezt már javasoltam másnak is- amikor megint hangoskodnak, akkor odamész és addig csengetsz-dörömbölsz, míg ki nem nyitják, és akkor kajánul megkérdezed: - Hallom jó itt a kedv, csatlakozhatok? Bár ez utóbbi tényleg hatásosabb lenne, ha egy férfiember csinálná, vagy egy nagymama... :DD
2014. márc. 1. 22:27
39/82 anonim válasza:
Kérdező... most komolyan, mint pánikbeteg kérdezem, szerinted ez normális? Volt már ilyen régen is? Tévében ha szexelnek, akkor is rohamot kapsz?
2014. márc. 1. 23:21
40/82 anonim válasza:
Kérdező, ha nekünk nem is, de magadnak próbáld meg őszintén megválaszolni a kérdést hogy miért kapsz ettől pánikrohamot, mi állhat a háttérben. Történt olyan pl. gyerekkorodban hogy valami olyasmit hallottál a szüleidtől és tudat alatt nem sikerült feldolgozni, esetleg a szexuális hangokról nem a bántalmazás jut eszedbe? Egy rossz gyerekkori, esetleg tinédzserkori tapasztalat (ez esetben szexuális bántalmazás, molesztálás) amiről azt hitted már feldolgozhat még mélyen ott maradhat benned. Ha jó a szexuális életetek a férjeddel attól ezek a régi emlékek még ott maradtak benned, elhallgathattad őket, nem kértél segítséget senkitől. És most itt vannak a szomszédok és ebben nyílvánul meg ez, ha nem a szexuális életedben. Tudod a kisgyerek amikor hallja a szüleit szeretkezni akkor azt hiheti hogy apa bántja anyát. Szerintem (és bocsánat hogy ilyeneket feltételezek) veled is ez történt. Mivel régen lehettél kisgyerek így gondolom nem is akartak veled beszélni erről a szüleid, esetleg nem is tudták meg soha hogy hallottad őket. Először ezt rendezd magadban, ne szégyelj emiatt segítséget kérni akkor sem ha egyáltalán nem az a helyzet amire én gondolok. Addig meg marad a füldugó, fülhallgató és kellemesebb lesz az éjszaka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!