Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalás után megbocsátás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után megbocsátás?

Figyelt kérdés
Tudtatok már tartósan és szívből megbocsátani annak aki megcsalt?

2014. febr. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó kettő! A sötétségeteg már fáj!
2014. febr. 22. 00:11
 62/71 anonim ***** válasza:
20%
de válaszolni nem tudsz arra amit kérdeztem... vagyis ez a nem mond nemet de szeret, de mással szexel egy marhaság.
2014. febr. 22. 00:15
 63/71 mustafa33 ***** válasza:
80%
Aki mindjárt kidobásal oldja meg a megcsalás problémát az akármit mond nem a másikat szereti hanem önmagát. És a saját egójának ad ezzel elégtételt.
2014. febr. 22. 00:42
 64/71 anonim ***** válasza:
69%
szerinted. szerintem meg nem . ennyi.
2014. febr. 22. 00:59
 65/71 mustafa33 ***** válasza:
85%
na ebben az egyben egyetértünk.
2014. febr. 22. 01:06
 66/71 anonim ***** válasza:
69%
de ha így jobban tetszik, akkor rohadt önző vagyok mert nem osztom meg az ágyam és az életem olyannal aki megaláz.
2014. febr. 22. 01:46
 67/71 anonim ***** válasza:
37%
Húúú micsoda ötlet. Beadom a páromnak hogy szörnyű gyerekkorom volt és ezért sokszor félre fogok menni, de ne haragudjon érte, csak fogadja el. A megcsalások nagy része csak kémia, és hormonok. Ezért is nincs rá épeszű indok. Ego!!! Az bizony érdekes téma. Az ember elnézőbb önmagával szemben, Én megcsalom és talán nem derül ki, de ha ő megcsal akkor összedől a világ. Kell egyfajta érzelmi intelligencia hogy nemet tudjunk mondani egy alkalmi kufircra és előtérbe tudjuk helyezni mit is kockáztatnánk vele. Az általános megcsalás alapja a beszürkült, nyugalmas stabil családi élet, ami nagyon jó, mindenki erre vágyik, mindenki szereti a stabil hátteret, akármilyen unalmas is az. Nagyon erős akarat kell hogy ellen tudjunk állni ebben a kísértésekkel teli világban.
2014. febr. 22. 09:57
 68/71 anonim ***** válasza:
100%
Sokan ellent tudnak allni.
2014. febr. 22. 10:16
 69/71 anonim ***** válasza:
20%

Megkérdeztem a férjemet is a leírtakról, hátha csak szerintem egy hatalmas nagy kifogáshalmazt olvashattunk lentebb, amit az úr lazán elfogadott indokként. Nos ő is úgy gondolja hogy nincs ilyesmi.... hogy ilyen lelki trauma - és mellé az, hogy nem tud valaki nemet mondani a szexre amit állítólag nem akar....ezek szerint nem csak én vagyok defektes hogy ezt nem nyalom be:)

de további jó elnézést:) , mert hogy lesz még ilyen az is biztos. És ha valaki akkora balek tényleg... hogy elnézi hát tegye.

Egyébként a nem megbocsátás, szakítás, nem a büszkeségről szól, és nem az egóról, hanem arról hogy NEM bocsátok meg és nem nézem el azt, aki elárulja, nem tiszteli, nem becsüli a kapcsolatot, és a szerelmemet....

2014. febr. 22. 12:41
 70/71 anonim ***** válasza:
lehetséges dde fáj minden emlék,
2018. jún. 10. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!